CELEBRITIES

Φαίη Σκορδά: “Είναι άσχημο πράγμα να είσαι μόνος τελικά”

NDP Photo Agency

«Υπάρχουν άνθρωποι που ζουν μονάχοι» τραγουδούσε το 1977 η Βίκυ Μοσχολιού δίνοντας στους ανθρώπους που από επιλογή ή εκ συνθηκών έμειναν μόνοι για κάποια περίοδο της ζωής τους τον πιο όμορφο ύμνο για να πορεύονται. Το τραγούδι μπήκε κατευθείαν στη λίστα με τα πιο γνωστά τραγούδια που ερμήνευσε η Βίκυ Μοσχολιού και πώς αλλιώς να γινόταν, αφού η μοναξιά και η μοναχικότητα είναι θέματα που πάντα απασχολούν τον άνθρωπο, και συνήθως όχι με ευχάριστη αφορμή. Για τη Φαίη Σκορδά η αφορμή ήταν ένα κρυολόγημα, που την ταλαιπωρεί τις τελευταίες ημέρες.

«Έχω κάνει εκπομπές και με 40 πυρετό και κατά τη διάρκεια της εκπομπής πάντα γίνομαι καλύτερα. Αυτό δεν μπορώ να το κοντρολάρω, το προσπάθησα πάρα πολύ. Και κατέληξα στο εξής: Άσχημο πράγμα να είσαι μόνος τελικά. Να μην έχεις έναν άνθρωπο να στείλεις κάπου», είπε με κλεισμένο λαιμό η Φαίη Σκορδά το πρωί της Παρασκευής. Κι ενώ ο Δημήτρης Ουγγαρέζος ακούστηκε να σχολιάζει «Ε, για να μην μείνεις μαγκούφα να βρεις έναν σύντροφο», η παρουσιάστρια του Πρωινού συνέχισε να εξηγεί την σκέψη της περί μοναξιάς.

 

«Είναι πολύ ανθρώπινο αυτό που σας λέω, να θέλεις να πάρεις κάτι από το φαρμακείο και να μην μπορείς. Σήμερα μου λένε γιατί δεν μας πήρες; Το ξέρω ότι αν έπαιρνα τηλέφωνο τους συνεργάτες μου όλοι θα έρχονταν, αλλά εκείνη την ώρα ντρέπομαι. Ντρέπομαι να πάρω την Έλενα Παπαρίζου, που μένει απέναντι, να της πω στείλε τον άντρα σου να μου πάρει φάρμακα. Αν είναι κάτι που αφορά τα παιδιά θα πάρεις τηλέφωνο αναγκαστικά. Όταν όμως είναι κάποιος να φροντίσει εσένα και δεν υπάρχει…» είπε χαρακτηριστικά η Φαίη Σκορδά που πρόσφατα γιόρτασε τα 39α γενέθλιά της κι έπειτα πέρασε στην κανονική ροή του προγράμματος. Όπως ίσως θα περάσει και πάλι στην κανονικότητα της ζωής που δεν περιλαμβάνει σκέψεις για τη μοναξιά μόλις αποκατασταθεί η υγεία της.

Η Φαίη Σκορδά πήρε διαζύγιο από τον Γιώργο Λιάγκα, με τον οποίο έχει αποκτήσει δύο γιους, τον Γιάννη και τον Δημήτρη. Για το διαζύγιο είχε μιλήσει και πάλι στον «αέρα» του Πρωινού. «Ήταν μια απόφαση ζωής που την πήραμε από κοινού. Δεν είναι κάτι χθεσινό. Το καταλαβαίνετε αυτό. Δεν μου αρέσει να εκμεταλλεύομαι το χρόνο της εκπομπής και να ανοίγουμε άλλα θέματα. Είμαστε καλά για τα παιδιά μας. Δεν είναι εύκολο. Δεν είναι καθόλου εύκολο. Προχωράς πάνω από όλα με ψυχραιμία και λογική. Προχωράμε» είχε πει δακρυσμένη.

Κεντρική φωτογραφία: NDP Photo Agency