CELEBRITIES

Η Φαίη Ξυλά σε μια σπάνια εμφάνιση με τον γιο της Πάρη

ndp

Μπορεί ως ηθοποιός να είχε μέχρι το 2015 αναλάβει πολλούς τηλεοπτικούς και θεατρικούς ρόλους, αλλά ο «ρόλος» που άλλαξε για πάντα τη ζωή της Φαίης Ξυλά ήταν εκείνος της μητέρας. Η ηθοποιός απέκτησε τον γιο της Πάρη μετά από 6 χρόνια γάμου με τον αγαπημένο της Κωνσταντίνο Γιαννακόπουλο με τον οποίο παραμένουν μαζί κι ευτυχισμένοι. Οι δυο τους προτιμούν να ζουν τόσο τη σχέση τους όσο και τις οικογενειακές τους στιγμές μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

«Με τη μητρότητα συνειδητοποιείς ότι έχεις περισσότερες αντοχές και ενέργεια. Πλέον, με τον Κωνσταντίνο ακολουθούμε το πρόγραμμα του παιδιού και φροντίζουμε να προσαρμοστεί κι εκείνο στη ζωή μας. Φυσικά, υπάρχουν στιγμές που νιώθω εξαντλημένη, εισπράττω όμως τόσο μεγάλη χαρά και αγάπη από το παιδί μου, αλλά και από τη δουλειά μου, οπότε παίρνω δύναμη και συνεχίζω» έλεγε η ίδια στο περιοδικό Hello παλιότερα για το πώς συνδυάζει τη μητρότητα με την δουλειά της. Η ηθοποιός, την οποία γνωρίσαμε καλύτερα μέσα από τη σειρά «Τα μυστικά της Εδέμ» όπως και τον σύζυγό της, αυτή την περίοδο προετοιμάζεται να πρωταγωνιστήσει στην παράσταση «Το πείραμα» στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών. Ανάμεσα σε πρόβες και σε προετοιμασίες βρήκε χρόνο για να αφιερώσει στον μικρό της γιο και η βόλτα τους καταγράφηκε καρέ καρέ από τον φωτογραφικό φακό.

ndp

 NDP

ndp

NDP

Η Φαίη Ξυλά και ο Πάρης βρέθηκαν σε εμπορικό κέντρο των βορείων προαστίων και όπως βλέπεις ο μικρός βρήκε τον κατάλληλο τρόπο να διασκεδάσει την βόλτα τους για ψώνια.

ndp

NDP

«Είναι σχετικά εύκολο παιδί, όμως, είναι και άτακτος. Και να σου πω και κάτι; Πολλές φίλες μου μού λένε «αυτό το παιδί της τάδε είναι πολύ ήσυχο, δεν καταλαβαίνεις ότι έχεις μωρό στο σπίτι!». Εγώ δεν το συνάντησα ποτέ αυτό. Ούτε από τα ανιψάκια μου, ούτε στα παιδιά των φίλων μας. Δεν με ενοχλεί που είναι ζωηρός» έλεγε για εκείνον η μητέρα του στο περιοδικό Down Town Κύπρου.

Κεντρική φωτογραφία NDP Photo Agency