ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Ευρυδίκη Βαλαβάνη: Η αντίδραση σε ερώτηση για τον Βασάλο μετά την αποχώρηση από το Survivor All Star

Instagram.com/survivorgreece

Τις πρώτες της δηλώσεις μετά την αποχώρησή της από το Survivor All Star, πραγματοποίησε η Ευριδίκη Βαλαβάνη μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής του ΣΚΑΪ, Πρωινό μας. Μεταξύ άλλων η αθλητικογράφος μίλησε για τη στιγμή της αποχώρησής της, την αγκαλιά της με τον Κωνσταντίνο Βασάλο που συγκίνησε το Twitter, ενώ σχολίασε και μία δήλωση του πρώην (;) συντρόφου της στο παιχνίδι σχετικά με τις αγωνιστικές της επιδόσεις.

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη εξέφρασε την πίστη της για την καλή πορεία του Κωνσταντίνου Βασάλου στο Survivor All Star και φυσικά, ρωτήθηκε και για τη φύση της σχέσης τους σήμερα.

«Ο Κωνσταντίνος μού είπε να μην κλαίω γιατί μέχρι εκείνη την ώρα δεν έκλαιγα, άλλά όταν με αγκάλιασε ξέσπασα. Είναι δύσκολο γιατί πιστεύω πάρα πολύ στον Κωνσταντίνο και είμαι σίγουρη ότι θα φτάσει πολύ μακριά. Εύχομαι να αργήσει να γυρίσει πίσω κι εύχομαι να γυρίσει με την κούπα», είπε αρχικά η Ευρυδίκη Βαλαβάνη.

«Πιστεύω στην ηρεμία, στις δυνατότητες και στη δύναμή του. Έχει ένα πολύ μεγάλο πακέτο, θα ανέβει είμαι σίγουρη. Όταν βγήκα υποψήφια, ο Κωνσταντίνος μού είπε ότι όλα θα πάνε καλά», είπε στη συνέχεια για τον Κωνσταντίνο Βασάλο.

Στη συνέχεια η δημοσιογράφος της εκπομπής Πρωινό μας, αναφέρθηκε στη δήλωση του Κωνσταντίνου Βασάλου σύμφωνα με την οποία θεωρούσε άδικο ότι βγήκε υποψήφια γιατί αναμετριόταν με πιο δυνατές και νεότερες παίκτριες και της ζήτησε να σχολιάσει αυτή τη φράση του. «Για εμένα δεν θα έπρεπε να ψηφιστεί, έπαιζε με πολύ πιο δυνατές και νεότερες παίκτριες, πολύ πιο γρήγορες και αντεπεξήλθε πολύ καλά και έφερε και νίκες», είχε πει συγκεκριμένα ο Κωνσταντίνος Βασάλος σε ένα από τα συμβούλια του νησιού του Survivor All Star.

«Δεν με ενόχλησε που με είπε πιο αδύναμη γιατί ξέρω πως δεν το είπε αρνητικά. Άργησα να βρω τα πατήματά μου ίσως γιατί το μυαλό μου ήταν πίσω στην Ελλάδα, ίσως γιατί ήλπιζα και ευχόμουν να είμαι στην ίδια ομάδα με τον Κωνσταντίνο για να έχω κάποιον δικό μου να με παρηγορεί, να με εμψυχώνει, να έχω έναν δικό μου άνθρωπο να μιλάμε με τα μάτια. Δεν τα έβαψα μαύρα που ήμασταν σε διαφορετικές ομάδες, αλλά θα ήθελα πάρα πολύ να είμαστε στην ίδια», διευκρίνισε η Ευρυδίκη Βαλαβάνη.

Στη συνέχεια ήρθε η ερώτηση για το τι τρέχει τελικά μεταξύ τους. Είναι μαζί, όπως τους θέλει το κοινό; Ήρθαν και πάλι κοντά όπως έδειξαν οι κάμερες σε διάφορα στιγμιότυπα του Survivor All Star; Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη ρωτήθηκε για τη σχέση της με τον Κωνστανίνο Βασάλο που είχε δημιουργηθεί στο Survivor του 2017 και που σύμφωνα με δημοσιεύματα έληξε λίγους μήνες πριν οι δυο τους βρεθούν και πάλι στον Άγιο Δομίνικο για να συμμετέχουν στο reality επιβίωσης του ΣΚΑΪ.

«Είμαι εδώ πέρα για να απαντήσω σε ό,τι έχει να κάνει με το παιχνίδι, οπότε δεν θα ήθελα να αναφερθώ στα προσωπικά μου. Με όλο τον σεβασμό», ήταν η αντίδραση της Ευρυδίκης Βαλαβάνη στην ερώτηση για τη φύση της σχέσης της σήμερα, στην μετά την αποχώρησή της από το Survivor All Star εποχή, με τον Κωνσταντίνο Βασάλο.