CELEBRITIES

4 λεπτά στο Instagram της Έβελυν Καζαντζόγλου, 4 λόγοι που μας αρέσει πολύ

Μου αρέσει η Έβελυν Καζαντζόγλου. Βρίσκω πως έχει αυτό το κάτι που έψαχνε η Καιτούλα η Γαρμπή στο αίσθημα αλλά μου κάνει και πάλι το σουξέ του Φοίβου. Που λες η Έβελυν θεωρώ πως ανήκει στην κατηγορία (που μόλις σκάρωσα) στιλάτη ήρεμη δύναμη. Εντάξει, θαύμασα και τα πόδια της αλλά δεν είμαι τόσο πεζή. 4 λεπτά στο Instagram της ήταν αρκετά.

Το φοράει το λαμέ-στρας-παγιέτα

 

Γυναίκα που ξέρει να το φοράει το λαμέ να την υπολογίζεις. Όχι απλά να το φοράει, το τονίζω. Να το φοράει σωστά και να μην τη φοράει. Η Έβελυν την επιλέγει την παγιέτα και την αποθεώνει. Της σαπουντζάκειας σχολής, βεβαίως.

Τη στηρίζει την υπερβολή

 

Της ίδιας σχολής και πάλι γιατί αν το ντύσιμο είναι βαρετό νιώθεις την πλήξη να σε χτυπάει κατακέφαλα. Στην περίπτωσή της την κοιτάς και γυρίζεις ξανά το κεφάλι. Επιτυχία γράψτε στα πρακτικά.

Στέλνει τα σωστά μηνύματα

 

Σε όλες μπορεί να συμβεί. Δε σου βάζω την περίπτωση που φοράς το ίδιο με την κουμπάρα στο γάμο. Να φοράς όμως παρόμοιο ή ίδιο ντεσέν με κάποια από τις κουρτίνες ή τις τέντες του μαγαζιού που θα πιεις καφέ είναι πιο δύσκολα διαχειρίσιμο. Κάνε την πλακίτσα σου, βγάλε και μία φωτογραφία ενθύμιο.

Ξέρει από αξεσουάρ

 

Απλό δέσιμο; Jamais. Να το ζήσεις, αν το θέλεις, και να παραδειγματιστείς. Δες η Έβελυν τι έχει κάνει εδώ. Μας στα γράφει και η beauty editor για τα αξεσουάρ στα μαλλιά.