CELEBRITIES

Ο ρόλος που απέρριψε η Εβελίνα Παπούλια κι έγινε επιτυχία τεράστια

NDP Photo Agency

Στο εξομολογητήριο του Θέμη Γεωργαντά, στο After Dark, κάθισε η Εβελίνα Παπούλια, η οποία αποκάλυψε πως απέρριψε τον ρόλο που έκανε η Δήμητρα Παπαδοπούλου στο «Σ ‘αγαπώ - Μ’ αγαπάς».

Διάβασε ακόμα: Τα πρόσωπα του ”Σ’ αγαπώ – Μ’ αγαπάς” που δεν βλέπαμε ποτέ

«Έγινε στο ”Σ ‘αγαπώ – Μ’ αγαπάς”. Θα ήμουν εγώ αντί για την Δήμητρα Παπαδοπούλου, αλλά χωρίς τον Θοδωρή Αθερίδη. Μας είχαν πει ότι μπορεί να είμαστε εγώ και ο Κώστας Κόκλας. Όταν διάβασα τα σενάρια, δεν μου άρεσαν καθόλου. Ευτυχώς που το πήρε η Δήμητρα και ο Θοδωρής και έφτιαξαν αυτό το υπέροχο πράγμα. Το σενάριο έπασχε, δεν υπήρχε σενάριο. Η Δήμητρα το έφτιαξε και το έκανε καταπληκτικό» ανέφερε η ηθοποιός.

 

Ο Θοδωρής Αθερίδης είχε μιλήσει στο παρελθόν στην Ελένη Μενεγάκη για το πώς ο ρόλος είχε περάσει σε εκείνον. «Για να κάνει το ”Σ’ αγαπώ μ’ αγαπάς” είχαν πάρει τηλέφωνο τον Κόκλα. Γιατί περίπου είχαν καταλήξει στον Κόκλα –το ξέρει – και παίρνει η Φρόσω Ράλλη και μου λέει ”η Δήμητρα θέλει εσένα πάρα πάρα πολύ, έλα να κλείσεις” Της λέω ”ο Κόκλας απάντησε;” μου λέει ”όχι, έχει χαθεί”. Λέω ”ωραία βρείτε τον Κόκλα να απαντήσει ότι δε θα το κάνει και μετά”. Και τον παίρνω και μου λέει ‘όχι’ και λέω εντάξει. Έτσι είπα οκ. Δεν ήθελα την κατάρα κανενός».

Το «Σ ‘αγαπώ – Μ’ αγαπάς», που είναι βασισμένο στην καναδική τηλεοπτική σειρά «Ungars, unefille», προβλήθηκε για πρώτη φορά στην ελληνική τηλεόραση τη σεζόν 2000-2001.

 

Κεντρική Φωτογραφία: NDP Photo Agency