CELEBRITIES

Η Εβελίνα Παπούλια δηλώνει “ευτυχισμένη” με τον σύντροφό της, Σταύρο, στην τοποθεσία “θέατρο”

NDP

Τα πρώτα δημοσιεύματα που έκαναν λόγο για ένα νέο έρωτα στη ζωή της Εβελίνας Παπούλια εμφανίστηκαν στα τέλη του 2015. Τρία χρόνια μετά, η ηθοποιός παραμένει ερωτευμένη με τον σύντροφό της, Σταύρο, ο οποίος δραστηριοποιείται επαγγελματικά στον επιχειρηματικό κλάδο. Το χαμηλών τόνων ζευγάρι πραγματοποίησε μάλιστα πρόσφατα μία από τις ελάχιστες κοινές δημόσιες εξόδους του στο θέατρο Αλκμήνη.

Η πρωταγωνίστρια της σειράς του Alpha «Τατουάζ» και ο σύντροφός της παρακολούθησαν την παράσταση «Ο Ιατροδικαστής» με τον Χάρη Σώζο και τον Χρήστο Ευθυμίου και δεν έδειξαν να ενοχλούνται από τον φωτογραφικό φακό.

NDP

 

NDP

NDP

 

Η Εβελίνα Παπούλια είχε μιλήσει για τον σύντροφό της και τις ιδιωτικές τους στιγμές που καμιά φορά βλέπουν το φως της δημοσιότητας σε συνέντευξή της στη Real Life τον περασμένο Μάιο. «Αχ, αυτές οι φωτογραφίες (γελάει). Περνάω πολύ καλά με τον Σταύρο, που είναι υπέροχο πλάσμα, αλλά ούτε σε εκείνον ούτε σε εμένα αρέσει να μιλάμε γι’ αυτό που ζούμε. Δεν παίζουμε κρυφτό, επομένως, ναι, σε εξόδους μας, μας έχουν απαθανατίσει μαζί. Αλλά-στο τονίζω ξανά-δεν με αφορά να υπάρχω στον Τύπο για την ιδιωτική μου ζωή. Παίζω σε μια σειρά, θα κάνω θέατρο. Όλα τα άλλα είναι για μένα και για τον άνθρωπό μου», είχε πει η ηθοποιός και κατέληγε: «Μη με ρωτήσεις για γάμους κ.λπ. πάλι. (γελάει)! Λυπήσου με! Περνάμε πολύ καλά έτσι όπως είμαστε. Τελεία».

Κεντρική φωτογραφία: NDP Photo Agency