CELEBRITIES

Η Ευδοκία Ρουμελιώτη και ο σύζυγός της υιοθετούν παιδί. Το τρυφερό μήνυμα της ηθοποιού

ndp

Σε μία από τις σπάνιες συνεντεύξεις της, η Ευδοκία Ρουμελιώτη μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Το Πρωινό» και τη δημοσιογράφο Μαρία Κοκολάκη για το νέο βήμα στη ζωή της.

Η γλυκιά ηθοποιός αποφάσισε μαζί με τον σύζυγό της Νικηφόρο Χαραγκιώνη να υιοθετήσουν ένα παιδάκι. Συγκεκριμένα σημείωσε τα εξής:

«Υιοθετώ ένα παιδάκι τώρα με τον άντρα μου. Είχαμε αποφασίσει κι εγώ κι ο σύζυγός μου να το κρατήσουμε για μας, για την οικογένειά μας και τους κοινούς μας φίλους, αλλά τον τελευταίο καιρό συναντώ πολλούς ανθρώπους, όπως και διαβάζω συνεντεύξεις από πολλούς ανθρώπους που εκτιμώ για τη δουλειά τους και λένε πως «δεν μπορώ να αποκτήσω παιδί» που έχουν μπει σε μια διαδικασία εξωσωματικής, την οποία καταλαβαίνω αλλά εμείς οι γυναίκες καμιά φορά ξεπερνάμε το όριο και φτάνουμε σε έναν πολύ μεγάλο αριθμό εξωσωματικών που αυτό τσακίζει τις γυναίκες. Θέλω να πω ότι γονιός δεν είναι μόνο αυτός που γεννάει ένα παιδί, είναι αυτός που μεγαλώνει ένα παιδί. Εγώ πήρα την απόφαση με τον άντρα μου να μεγαλώσουμε την οικογένειά μας και υιοθετούμε ένα παιδάκι τώρα. Νομίζω ότι είναι ό,τι καλύτερο έχουμε κάνει και αυτό έχει βελτιώσει πολύ και τη σχέση μας, και τη σχέση με τον εαυτό μας και τη σχέση με τα παιδιά μας»

 

Η Ευδοκία Ρουμελιώτη έχει αποκτήσει έναν γιο με τον σύζυγό της, ενώ εκείνος έχει ακόμη δύο αγόρια από τον προηγούμενο γάμο του. Είναι πάρα πολύ σημαντικό, λοιπόν, να βλέπεις ανθρώπους που έχουν ήδη δημιουργήσει τη δική τους οικογένεια να αποφασίζουν να προχωρήσουν σε υιοθεσία.

Το μήνυμα που περνά η ηθοποιός είναι πραγματικά πάρα πολύ σημαντικό και αποτελεί παράδειγμα για όλους.

Κεντρική φωτογραφία: ΝDP PhotoAgency