CELEBRITIES

Η Ευδοκία Ρουμελιώτη “αδειάζει” τον Γιώργο Κιμούλη χωρίς καν να επικαλεστεί το όνομά του

24Media/Γιώργος Βελλής

Η Ευδοκία Ρουμελιώτη μίλησε στην κάμερα του Happy Day για μια κακή συνεργασία της στο θέατρο που είχε άδοξο τέλος. Κρατώντας τα προσχήματα δεν αναφέρθηκε ονομαστικά στο πρόσωπο με το οποίο είχε συνεργαστεί αλλά καθώς ό,τι γράφει δεν ξεγράφει, οι δημοσιογράφοι της ομάδας του Happy Day διασταύρωσαν όσα είπε με παλιότερες συνεντεύξεις της και σύμφωνα με τις διαπιστώσεις τους, το πρόσωπο για το οποίο μιλά η ηθοποιός είναι ο Γιώργος Κιμούλη.

«Μόνο σε μία παράσταση έχει συμβεί αυτό που δεν την ολοκλήρωσα τη σεζόν κι έφυγα. Στη συγκεκριμένη παράσταση έκανα τρομακτική υπομονή. Δε γινόταν, δεν μπορούσαμε να συνεχίσουμε, οπότε έγινε αντικατάσταση. Ήμασταν δύο άτομα, οπότε δεν υπήρχε σωτηρία. Νομίζω ότι ήμουν άτυχη με τον συγκεκριμένο συνάδελφο. Θα το ξαναέκανα, αλλά όχι με τον συγκεκριμένο συνάδελφο. Ποτέ. Δεν υπήρχε περίπτωση. Δεν μιλάμε, είναι ένας άνθρωπος που δε θα ήθελα», είπε χαρακτηριστικά η Ευδοκία Ρουμελιώτη.

Διάβασε ακόμη: Ευδοκία Ρουμελιώτη: ”Το ότι πάλεψα να υιοθετήσω τον Μάριο είναι ό,τι καλύτερο έχω κάνει στη ζωή μου και ό,τι πιο σημαντικό”

«Και πρόβλημα υγείας να μην είχα δύσκολα θα άντεχα να συνεχίσω το έργο αυτό με τον κ. Κιμούλη. Ο λόγος είναι ότι οι συνθήκες της συνεργασίας μας υπήρξαν πολύ δύσκολες για εμένα. Στενοχωρήθηκα έτσι όπως τελείωσα και περισσότερο πικράθηκα», είχε πει παλιότερα σε συνέντευξή της η Ευδοκία Ρουμελιώτη όπως ανέφερε στον αέρα του Happy Day η Τίνα Μεσσαροπούλου. Η παράσταση εκείνη ήταν το «Εκπαιδεύοντας τη Ρίτα» που είχε ανέβει το 2006 στο θέατρο Βρετάνια. Την Ευδοκία Ρουμελιώτη είχε αντικαταστήσει η Τζένη Ιωακειμίδου.

 

Κεντρική φωτογραφία: 24Media/Γιώργος Βελλής