CELEBRITIES

Τα fitness μυστικά της Eva Mendes για τέλειο σώμα

Μπορεί η Eva Mendes να μην κάνει εμφανίσεις στο κόκκινο χαλί γιατί προτιμάει να μένει σπίτι με τα παιδιά της αλλά τουλάχιστον μαθαίνουμε νέα της από τις (σπάνιες) συνεντεύξεις που δίνει. Η πανέμορφη ηθοποιός εμφανίστηκε στο εξώφυλλο του Shape και μίλησε για τις διατροφικές της συνήθειες και αποκάλυψε τι κάνει για να διατηρήσει την άψογη γραμμή της.

Αυτό που τόνισε είναι ότι προσπαθεί να τρώει όσο πιο υγιεινά μπορεί- ακόμα και όταν δεν προλαβαίνει να ασχοληθεί ιδιαίτερα με την μαγειρική ενώ αποκάλυψε ότι ακολουθεί κάποια συγκεκριμένα πράγματα όσον αφορά στη γυμναστική και τη διατροφή γενικότερα. Ποια είναι αυτά;

1. Κάνει διαλειμματική προπόνηση

Η Eva από τότε που έγινε μαμά προτιμάει το τρέξιμο ενώ αποκάλυψε ότι προτιμάει τη διαλειμματική προπόνηση καθώς βλέπει άμεσα αποτέλεσματα ενώ ανάμεσα στις ασκήσεις cardio κάνει και βάρη καθώς και καθίσματα.

2. Βρίσκει πάντα χρόνο για γυμναστική

”Η γυμναστική μου επιτρέπει να περάσω λίγο χρόνο με τον εαυτό μου. Η φυσική μου κατάσταση έχει προτεραιότητα τώρα για μένα και το γεγονός ότι έχω μια ώρα στη διάθεσή μου είναι μεγάλη υπόθεση. Αυτή την περίοδο γυμνάζομαι 3 φορές την εβδομάδα αλλά όταν έχω κάποιο event (ή όταν πλησιάζει το καλοκαίρι) πηγαίνω γυμναστήριο 5 φορές ” λέει χαρακτηριστικά.

3. Κυνηγάει τα παιδιά της

Οκ, μπορεί να σου φαίνεται αστείο αυτό το tip αλλά αν είσαι μάνα γνωρίζεις πολύ καλά πως η ζωή με δύο μικρά παιδιά δεν σου αφήνει και πολλά περιθώρια να λιώσεις στον καναπέ με πατατάκια και junk food.

4. Ενυδατώνει τον οργανισμό της

Η σωστή ενυδάτωση του οργανισμού σου είναι το Α και το Ω και η Eva φαίνεται να ακολουθεί πιστά αυτό το tip καθώς φροντίζει να πίνει συχνά νερό μέσα στην μέρα.

5. Τρώει πάνω κάτω τα ίδια φαγητά

”Συνήθως ξεκινάω την μέρα μου με αυγά, τα θεωρώ μαγική τροφή γιατί μπορείς να κάνεις τόσα πολλά πράγματα με αυτά. Θα τα φάω κυρίως scrambled με μια φέτα φρυγανισμένο ψωμί ενώ μέσα στην μέρα θα προσπαθήσω να διατηρήσω μια ισορροπία μεταξύ υδατάνθρακα και πρωτεΐνης. Το μεσημέρι θα φάω συνήθως σολωμό και ρύζι ή κινόα ενώ θα φάω το ίδιο πράγμα και το βράδυ. Δεν βαριέμαι τα ίδια φαγητά, γιατί τα βλέπω ως καύσιμο για το σώμα μου” είπε χαρακτηριστικά.

6. Αλλά απολαμβάνει να τρώει και γλυκά

Επειδή η Eva είναι άνθρωπος και όχι ρομπότ προφανώς και υποκύπτει σε πειρασμούς, ”Λατρεύω τα γλυκά, έχω συνηθίσει να τρώω πάντα γλυκό μετά το φαγητό ωστόσο προσπαθώ να το κάνω με μέτρο- δεν θα φάω δηλαδή μετά το βραδινό αλλά μετά το μεσημεριανό. Το παιδί μέσα μου σκέφτεται πως εφόσον γυμνάζομαι μπορώ να φάω και το γλυκό μου- γνωρίζω ότι δεν είναι πολύ σωστή σκέψη, αλλά το δικαιούμαι!”. Και πολύ καλά Eva μου.