CELEBRITIES

Enrique Iglesias – Anna Kournikova: Οι πρώτες φωτογραφίες της νεογέννητης κόρης τους

AP Photo Alan Diaz

Δύο λέξεις ήταν αρκετές για να περιγράψει ο Enrique Iglesias το θαύμα που έζησε με τον ερχομό του τρίτου του παιδιού στον κόσμο. «Ηλιαχτίδα μου». Με αυτά τα λόγια συνόδευσε την πρώτη φωτογραφία που κρατούσε την κόρη του στην αγκαλιά του. Η Anna Kournikova την έφερε στον κόσμο στις 30 Ιανουαρίου του 2020.

Τον περασμένο μήνα είχαμε μάθει πώς η Anna Kournikova είναι ξανά έγκυος, μέσα από ένα δημοσίευμα του ισπανικού Hola!. Η είδηση πώς το ζευγάρι απέκτησε το τρίτο παιδί του έγινε γνωστή μόλις πριν λίγες ημέρες. Όπως συνέβη και με τα δίδυμα παιδιά τους, Lucy και Nicholas, έτσι και με την κόρη τους περίμεναν να περάσουν μέρες από τη γέννησή της πριν το ανακοινώσουν στον κόσμο.

View this post on Instagram

My Sunshine 01.30.2020

A post shared by Enrique Iglesias (@enriqueiglesias) on

Φυσικά μία φωτογραφία με την κόρη της μοιράστηκε και η Anna Kournikova. Αρκετά χρόνια πριν αποκτήσει τα πρώτα της παιδιά, η αθλήτρια του τένις είχε δηλώσεις σε συνέντευξή της ότι ήθελε οπωσδήποτε να αποκτήσει παιδιά.

View this post on Instagram

My Sunshine 01.30.2020

A post shared by Anna Kournikova Iglesias (@annakournikova) on

View this post on Instagram

01.30.2020

A post shared by Anna Kournikova Iglesias (@annakournikova) on

«Οπωσδήποτε θέλω παιδιά, είτε δικά μου είτε μέσω υιοθεσίας. Λατρεύω να φροντίζω κόσμο. Ο γάμος δεν είναι σημαντικός για εμένα. Είμαι σε μια χαρούμενη σχέση και αυτό έχει σημασία. Πιστεύω στην δέσμευση, πιστεύω στο να είσαι ανοιχτός, στην αμοιβαία εμπιστοσύνη και τον αλληλοσεβασμό», είχε πει.

Το ζευγάρι ήταν μαζί περίπου για 2 δεκαετίες πριν αποκτήσει παιδιά. Ο Enrique Iglesias από την άλλη, το 2007 είχε μιλήσει στο People για την Anna Kournikova και πώς αυτή θα γινόταν ιδανική μαμά. «Το μόνο που μπορώ να πω είναι ότι κατά τη γνώμη μου, η Anna, είτε είμαστε μαζί είτε όχι, θα ήταν ιδανική μητέρα. Πιστεύω ότι ότι θα ήταν τέλεια μαμά είτε ήμουν μαζί της είτε όχι. Αυτή είναι η μόνη σοβαρή σχέση που είχα στη ζωή μου», έλεγε. Και όπως τα έλεγε, έτσι και έγιναν.