CELEBRITIES

Η Emma Watson έκανε τατουάζ το “Time’s Up”. Μόνο που το έγραψε λάθος

Evan Agostini/Invision/AP

"Time's Up": Είναι η φράση που, μέχρι στιγμής, έχει σημαδέψει το 2018. Έχει καρφιτσωθεί πάνω σε επίσημα φορέματα, έχει πολυφωτογραφηθεί στο κόκκινο χαλί ένα σωρό βραβείων, έχει γίνει κομμάτι ηχηρών λόγων από διάσημες φωνές που στήριξαν το κίνημα, έχει χαρακτεί στις καρδιές πολλών γυναικών σε όλο τον κόσμο που εναντιώνονται στη σεξουαλική παρενόχληση ή κακοποίηση των γυναικών.

Και, τέλος, είναι η φράση που έχει γραφτεί ανεξίτηλα πάνω στο δεξί χέρι της Emma Watson, αλλά λάθος.

Η 27χρονη ηθοποιός που, εκτός από το ταλέντο της, έχει ξεχωρίσει για την έντονη ακτιβιστική της δράση αποφάσισε να κάνει τατουάζ την εν λόγω φράση. Και όντως το «χτύπησε». Μόνο που ξέχασε κάτι σημαντικό ώστε να βγάζει νόημα. Την απόστροφο. OOPS.

Evan Agostini/Invision/AP

Φωτογραφία: Evan Agostini/Invision/AP

Όπως μπορείς να δεις και μόνη σου το νέο της τατουάζ αντί να γραφει «Time’s Up» που σημαίνει «τέλος χρόνου», γράφει «Times Up» (χωρίς απόστροφο) που σημαίνει «χρόνια μέχρι».

Παρόλα αυτά φόρεσε το αμάνικο φόρεμά της και εμφανίστηκε περήφανη στο κόκκινο χαλί των βραβείων Όσκαρ καθώς και στο πάρτι που ακολούθησε του Vanity Fair που ακολούθησε.

Βρε Emma. Βρε Εmma. Αντε και ο tattoo artist που στο χτύπησε δεν το είδε/πρόσεξε/τσέκαρε. Εσύ, όταν το είδες γιατί δεν του είπες να το φτιάξει παρά το έδειξες σε όλο το Hollywood;

Κεντρική φωτογραφία: Evan Agostini/Invision/AP