CELEBRITIES

Η κόρη του Eminem μιλάει για πρώτη φορά για την σχέση της με τον πατέρα της

Το 1995 μια κοπέλα ονόματι Kim Anne Scott μένει έγκυος από τον γνωστό ράπερ και πρώην συμμαθητή της Eminem με τον οποίο διατηρεί σχέση τα τελευταία 6 χρόνια. Αποκτούν ένα κορίτσι, την Hailie Jade Scott, η οποία, σήμερα είναι 22 χρονών και απόφοιτη ψυχολογίας του Michigan State University και η μόνη βιολογική κόρη του Eminem την επιμέλεια της οποίας έχει από το 2006 που χώρισε οριστικά με την Kim.

Μάλιστα, πολύ συχνά θα βρεις αναφορά σε αυτή (στην Hailie) μέσα στους στίχους των τραγουδιών του Εminem (από το Mockingbird του 2004 μέχρι το τελευταίο του άλμπουμ, Revival). Ας πούμε το κομμάτι Castle είναι εξ’ ολοκλήρου αφιερωμένο σε εκείνη και στον τρόπο που αντιμετώπισε την πατρότητα.

 

Πρόσφατα, η Hailie Scott έδωσε συνέντευξη στην Daily Mail όπου, για πρώτη φορά, μίλησε για την σχέση της με τον διάσημο πατέρα της. «Φυσικά, είμαστε πολύ δεμένοι», είπε προσθέτοντας ότι ήταν πάντα πολύ υποστηρικτικός σαν πατέρας.

Yes my pants match my closet & yes Lottie's entitled to photobomb on puppy day

A post shared by Hailie Scott (@hailiescott1) on

happy early birthday to me

A post shared by Hailie Scott (@hailiescott1) on

(Τι κοιλιακοί είναι αυτοί).

Παρόλο που είναι πτυχιούχος Ψυχολογίας δεν ξέρει ακόμα με τι θα ήθελε να ασχοληθεί στη ζωή της. «Δεν είμαι ακόμα σίγουρη, όλα είναι στον αέρα ακόμα», είπε. Το σίγουρο είναι δεν την ενδιαφέρει να ακολουθήσει τα βήματα του μπαμπά της και να ασχοληθεί με τη μουσική.

Mondays

A post shared by Hailie Scott (@hailiescott1) on

κεντρική φωτογραφία: hailiescott1