CELEBRITIES

Η αποστομωτική απάντηση της Ratajkowski για τις γυμνές φωτογραφίες του 2012

Η περίπτωση της Emily Ratajkowski θα μπορούσε να περιγραφεί εξαιρετικά με τη φράση ''όσα δεν πιάνει η αλεπού''. Το μοντέλο συνηθίζει να δημοσιεύει γυμνές φωτογραφίες της και πολλοί είναι εκείνοι που σπεύδουν να σχολιάσουν αρνητικά την απόφασή της αυτή χαρακτηρίζοντας υπερβολική. Το τελευταίο κρούσμα όμως ήταν τελείως διαφορετικό. Ο Jonathan Leder δημοσίευσε φωτογραφίες της από το παρελθόν χωρίς την έγκρισή της.

Μέσω Twitter έδωσε την απάντηση στους επικριτές της κι εμείς στεκόμαστε στο πλευρό της. ”Δικό μου το σώμα, δική μου η επιλογή”. Είπε κάποιος κάτι; Μίλησε κάποιος και δεν τον άκουσα;

Οι επίμαχες φωτογραφίες του Jonathan Leder

 

Οι φωτογραφίες τραβήχτηκαν το 2012 και έκαναν την εμφάνισή τους πριν λίγες ημέρες. ”Οι γυναίκες επιλέγουν πότε και πώς θα μοιραστούν τη σεξουαλικότητα και τα σώματά τους”. Καμία συγκατάθεση, κατάφωρη παραβίαση της προσωπικής της ζωής.

Σύμφωνα με τη New York Post, το βιβλίο που θα κυκλοφορήσει θα έχει 71 φωτογραφίες της Ratajkowski που τραβήχτηκαν στο σπίτι του φωτογράφου.

*Η ατομική ελευθερία είναι η δυνατότητα κάποιου να είναι κτήμα του εαυτού του και όχι δούλος ή ιδιοκτησία κάποιου. Εδραίωση της ατομικής ελευθερίας έγινε στην Ευρώπη με το κίνημα του Διαφωτισμού με το πέρας της φεουδαρχίας.