CELEBRITIES

Η απόδειξη ότι η Emily Ratajkowski ακούει Έφη Σαρρή

Σε αυτό το post δεν θα εξυμνήσουμε την ομορφιά και το σέξινες της Emily της Ratajkowski. Όχι. Είναι γεγονός ότι η Emily είναι μια από τις πιο όμορφες, δυναμικές και φανταστικές γυναίκες εκεί έξω, η οποία δεν έχει χρόνο να ασχοληθεί με τα trolls και με όσους την κατακρίνουν για τις ημίγυμνες εμφανίσεις στο instagram. Και αυτό το attitude προσωπικά, το στηρίζω και είμαι 100% μαζί της, γιατί στην τελική όποιος βρίσκει προκλητική τη στάση της μπορεί απλά να την κάνει unfollow, σωστά; Σωστά.

Η τελευταία της φωτογραφία μάλιστα ξεσήκωσε πάλι αντιδράσεις στα social, για το πόσο έχει κουράσει τον κόσμο με τις ημίγυμνες φωτογραφίες της αλλά εμείς δεν θα σταθούμε σε αυτό.

Δες λίγο την επίμαχη φωτογραφία της και πες μας ποιο είναι το πρώτο πράγμα που σου έρχεται στο μυαλό;

La Sirena

A post shared by Emily Ratajkowski (@emrata) on

α) Πόσο θέλεις να πας ΤΩΡΑ διακοπές και να πλατσουρίζεις σαν να μην υπάρχει αύριο, χρέη και εξεταστική;

β) Πόσο ζηλεύεις το σώμα της Emily;

γ) Πόσο πολύ ταιριάζει το τραγούδι της Έφης Σαρρή ”Γυμνός μες στην Ελλάδα” για soundtrack του instagram account της;

δ) Όλα τα παραπάνω;

Ναι, όπως καταλαβαίνεις το πρώτο πράγμα που σκέφτηκα όταν είδα την τελευταία φωτογραφία της Emily είναι το γνωστό άσμα της Έφης (κάπου, κάποιος τραβάει τα μαλλιά του για αυτή τη μίξη της ποπ κουλτούρας) γιατί πραγματικά δεν βρίσκω κάτι άλλο να σχολιάσω πάνω σε αυτή τη φωτογραφία. Ίσως το πόσο μοιάζει με παραλία της Χαλκιδικής το μέρος που βρίσκεται η Emily, λέω εγώ τώρα.