CELEBRITIES

Η Έλλη Στάη πάντρεψε τον γιο της: Όλα όσα έγιναν στον γάμο

ndp

Μία από τις πιο σημαντικές ημέρες της ζωής του μοναχογιού της Έλλης Στάη, Μάρκου Κατσίμη, ήρθε χθες, όταν παντρεύτηκε τη γοητευτική σύντροφό του Φαίη Κουτζούκου. Η σύζυγός του πλέον είναι κόρη της δικηγόρου και νομικής συμβούλου του Διεθνούς Αερολιμένα Αθηνών Βένιας Παπαθανασοπούλου. Παρότι ο καιρός έδειχνε να «αντιστέκεται» στα σχέδια του ερωτευμένου ζευγαριού, τελικά κατά την ωρα του Μυστηρίου που τελέστηκε στον Ιερό Ναό της Αγίας Τριάδας Καλυβίων Θορικού δεν έβρεξε.

Την είσοδο του ζευγαριού έντυσαν μουσικά οργανοπαίχτες με παραδοσιακά όργανα. Η ανατροπή στις παραδόσεις όμως ήρθε, όταν τόσο τον γαμπρό όσο και τη νύφη συνόδευσαν στην εκκλησία οι δυναμικές μητέρες τους. Μάλιστα οι δύο συμπεθέρες δεν κινήθηκαν παραδοσιακά ούτε στις ενδυματολογικές τους επιλογές προτιμώντας ολόσωμη φόρμα και παντελόνι αντίστοιχα αντί για κάποιο φόρεμα.

ndp

 

ndp

ndp

ndp

ndp

 

Η Έλλη Στάη κέρδισε τις εντυπώσεις με custom made δημιουργία Vrettos Vrettakos που ανέδειξε την αψεγάδιαστη σιλουέτα της, ενώ ο ενθουσιασμός της για την μεγάλη ημέρα του γιου της ήταν έκδηλος. Μάλιστα η ίδια είχε συμμετοχή στις προετοιμασίες για να είναι όλα τέλεια για το ζευγάρι.

ndp

Ανάμεσα στους καλεσμένους του ζευγαριού βρέθηκαν και ο Θόδωρος και η Γιάννα Αγγελοπούλου που έφτασαν στην εκκλησία κρατώντας ο ένας το χέρι του άλλου.

ndp

 

Ο γάμος που αντανακλούσε την επιθυμία του ζευγαριού για διακριτικότητα έγινε σε στενό οικογενειακό και φιλικό κύκλο ενώ ακολούθησε δεξίωση στη Λίμνη της Βουλιαγμένης.

ndp

Κεντρική φωτογραφία: NDP Photo Agency