CELEBRITIES

H Ellen DeGeneres έκατσε δίπλα στον George Bush και ο κόσμος εξαγριώθηκε

AP Photo/Andrew Harnik, File

Τι κι αν έχεις να πας γήπεδο χρόνια και είσαι ενθουσιασμένη που τα κατάφερες να το κάνεις επιτέλους; Τι κι αν πέρασες καλά και το έδειξες με χίλιους τρόπους στα social media; Δεν έχουν καμία σημασία τα προσωπικά σου αισθήματα και η χαρά σου. Σημασία έχει σε ποιον έκατσες δίπλα και αν τόλμησες να του χαμογελάσεις. Στην περίπτωση της Ellen DeGeneres από τη μια καθόταν η σύζυγός της Portia DeRossi και από την άλλη μία persona non grata για τους θαυμαστές της, ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ George W. Bush. Σαν να μην έφτανε δε που κάθισαν δίπλα δίπλα, έδειχναν να είναι και φιλικοί μεταξύ τους.

Διάβασε επίσης: H Ellen DeGeneres μίλησε πρώτη φορά για τη σεξουαλική κακοποίηση που υπέστη από τον πατριό της

Τα είδαν όλα αυτά οι χρήστες του Twitter και ξεσπάθωσαν. Τα σχόλια έπεσαν βροχή, κι είχαν να πουν πολλά. Από το ότι δεν το περίμεναν, μέχρι το τι μπορεί να συζητούσαν και να γελούσαν, μέχρι το πώς μπορεί να ανέχεται να βρίσκεται καθισμένη δίπλα του.

«Τολμηρή επιλογή για την Ellen να κάνει παρέα με τον George W. Bush, 2 ημέρες πριν το ανώτατο δικαστήριο -που πλέον περιλαμβάνει και το πρώην μέλος του προσωπικού του τον Kavanaugh- συζητήσει την υπόθεση για το αν θα είναι νόμιμο να κάνεις διακρίσεις κατά των ανθρώπων της LGBTQ κοινότητας στην εργασία», έγραψε η ακτιβίστρια Parker Molloy ενώ ο δημοσιογράφος Aaron Rupar σημείωσε: «Δε με νοιάζει πόσο καλός τύπος είναι ο George W. Bush. Ήταν ένας από τους χειρότερους προέδρους και άφησε την χώρα σε κακή κατάσταση. Το χάος που βοήθησε να φτιαχτεί ακόμα προσπαθούμε να το διορθώσουμε. Αυτό είναι κακό για την Ellen». Άλλοι αστειεύτηκαν κι άλλοι την υποστήριξαν τονίζοντας ότι και η Michelle Obama είναι φιλική με τον πρώην πρόεδρο, ενώ σύντομα ήρθε η ώρα να μιλήσει και η ίδια σε ένα βίντεο που μοιράστηκε στο Twitter.

«Ναι, εγώ είμαι αυτή στον αγώνα των Cowboys που κάθομαι δίπλα στον πρώην πρόεδρο George W. Bush. Αυτή είναι ολόκληρη η ιστορία» έγραψε η παρουσιάστρια για να συνοδεύσει το video της.

«Μπορεί να μην είναι σπουδαίο πράγμα για μία διασημότητα να πηγαίνει σε ποδοσφαιρικό αγώνα, αλλά για μένα είναι γιατί ποτέ δεν φεύγω από το σπίτι μου. Βγαίνω μόνο για να πάω στο φαστ-φουντ οδηγώντας κι εκεί βλέπω μόνο έναν άνθρωπο. Τέτοια είμαι. Υπήρχαν χιλιάδες άνθρωποι στο στάδιο στο Ντάλας όπου βρεθήκαμε γιατί μας κάλεσε η Σαρλότ Τζόουνς, κόρη του ιδιοκτήτη της ομάδας των Cowboys, και πήγαμε γιατί θέλουμε να διατηρούμε καλές σχέσεις με την οικογένεια», είπε η DeGeneres και συνέχισε: «Καθίσαμε σε αυτές τις εντυπωσιακές θέσεις, γιατί βασικά δικό τους είναι το μέρος, και όπως ξέρετε έχει και πραγματικά εντυπωσιακούς φίλους. Όταν λάβαμε την πρόσκληση ήξερα ότι θα είμαστε περιτριγυρισμένες από ανθρώπους με πολύ διαφορετικές απόψεις και ιδέες. Αλλά όσοι βρίσκονταν εκεί, ήταν για την ομάδα, κι εγώ βρέθηκα να πανηγυρίζω κρυφά για τους Packers ενώ καθόμουν στις κερκίδες των Cowboys, παρόλο που ο επιθετικός τους είναι πολύ καλός μου φίλος».

 

«Κάποια στιγμή έδειξαν μία φωτογραφία μου και του Τζορζτ Μπους να γελάμε και πολλοί αναρωτήθηκαν τι θέλει μία ομοφυλόφιλη Φιλελεύθερη του Χόλυγουντ δίπλα από έναν Συντηρητικό ρεπουμπλικάνο πρόεδρο. Δεν πρόσεξαν καν ότι κρατάω το νέο iPhone 11», είπε η παρουσιάστρια και το κοινό ξέσπασε σε γέλια. «Αλλά αυτό είναι η αλήθεια. Είμαι φίλη με τον George Bush. Είμαι φίλη με πολύ κόσμο που δεν μοιράζεται τις ίδιες ιδέες με εμένα. Είμαστε όλοι διαφορετικοί και είναι ΟΚ που είμαστε διαφορετικοί. Για παράδειγμα εγώ, δεν θέλω οι άνθρωποι να φορούν γούνες αλλά έχω φίλους που φορούν γούνες. Δεν σημαίνει ότι όταν δεν συμφωνώ με κάποιον ότι δεν μπορώ να είμαι φίλος μαζί του. Όταν λέω να είμαστε ευγενικοί ο ένας στον άλλο δεν εννοώ μόνο με τους ανθρώπους που σκέφτονται με τον ίδιο τρόπο που σκεφτόμαστε. Εννοώ να είμαστε ευγενικοί με όλους», κατέληξε. Κι αυτή της η κατάληξη: «Να είστε ευγενικοί με όλους» θα μπορούσε να γίνει το μάντρα μας πριν σχολιάσουμε ξανά οποιονδήποτε στα social media. Κι αν δεν μπορούμε να το πετύχουμε αυτό, τουλάχιστον ας σκεφτόμαστε ότι υπάρχουν εκεί έξω άνθρωποι που μπορούν να είναι ευγενικοί με όλους – ή που τους ενώνουν άλλα πράγματα που εμείς μπορεί να μην αντιλαμβανόμαστε- πριν τους κρίνουμε.

 

Κεντρική φωτογραφία: AP Photo/Andrew Harnik, File