CELEBRITIES

Ελισάβετ Μουτάφη – Μάνος Νιφλής: Η πρώτη φωτογραφία του γάμου τους στη Σαντορίνη

ndp

Με νυφικό δια χειρός του θείου της Μάκη Τσέλιου με την αρωγή της μητέρας της Φιλομήλας, και πέντε κουμπάρους ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας Μεταμόρφωσης του Σωτήρος στη Σαντορίνη η ηθοποιός Ελισάβετ Μουτάφη και ο αγαπημένος της Μάνος Νιφλής. Το Μυστήριο τελέστηκε το απόγευμα του Σαββάτου 1η Σεπτεμβρίου.

Η ευτυχισμένη ηθοποιός είχε ήδη αναρτήσει από το πρωί μία φωτογραφία με τη θέα που απολάμβανε όσο ετοιμαζόταν για τον γάμο της, που ήρθε μετά από έναν χρόνο σχέσης.

Καλό μήνα!!! #summer2018#myday#myweddingday #sandorini

A post shared by Elisavet_Moutafi (@elisavet_moutafi_official) on

 

Κοντά της είχε κάθε στιγμή την επιστήθια φίλη της Μαρίνα Ασλάνογλου, που εξάλλου ήταν μία από τους πέντε κουμπάρους. Οι υπόλοιποι ήταν ο σύζυγός της δικηγόρος Δημοσθένης Πέππας, ο έτερος κολλητός φίλος της νύφης, ο cast director Άκης Γουζουρλίδης αλλά και δύο δικηγόροι και καλοί φίλοι του γαμπρού, ο Σπύρος Δήμας και η Βάσια Καπερνάρου.Τα παρανυφάκια δε ήταν οι κόρες του γαμπρού από τον πρώτο γάμο του.

Ανάμεσα στους καλεσμένους του ζευγαριού βρέθηκε και ο Νίκος Χατζηνικολάου που μοιράστηκε μία φωτογραφία τους καθώς έβγαιναν από την εκκλησία, σύζυγοι πια για να τους ευχηθεί.«Ελισάβετ και Μάνο να ζήσετε με αγάπη και ευτυχία», σημείωσε ο άνκορμαν.

Ελισάβετ και Μάνο να ζήσετε με αγάπη και ευτυχία!

A post shared by NIKOS (@nikoschatzinikolaou) on

Κεντρική φωτογραφία: NDP Photo Agency