CELEBRITIES

Ελευθερία Ελευθερίου: Τα σχόλια για τη σχέση της με τον Ανδρέα Γεωργίου και την προσωπική της ζωή

Φορώντας ένα λευκό σύνολο βρέθηκε στο πλατό του "The 2Night Show" η Ελευθερία Ελευθερίου το βράδυ της Τετάρτης. Το σχόλιο του παρουσιαστή Γρηγόρη Αρναούτογλου, πως το φόρεμά της έμοιαζε με νυφικό, έδωσε το έναυσμα για μια συζήτηση περί της προσωπικής της ζωής.

Διάβασε κι αυτό: Το υπέρκομψο νυφικό της Τζένης Μπαλατσινού μας υπενθυμίζει γιατί αυτά τα 6 λευκά φορέματα είναι must

«Επειδή εγώ δεν πρόκειται να παντρευτώ άμεσα, είπα να το βάλω να πάω μια βόλτα. Δεν είναι στα άμεσα σχέδιά μου ο γάμος, νιώθω πιο έφηβη και πιο κοριτσάκι από ποτέ μέσα μου. Νιώθω ότι έχω πολλά πράγματα να κάνω μπροστά μου. Δεν είμαι και κοριτσάκι που ονειρευόμουν το γάμο» είπε χαρακτηριστικά η Ελευθερία Ελευθερίου που νωρίτερα είχε αρνηθεί τις φήμες που την ήθελαν ζευγάρι με τον ράπερ iLLEOo.

 

«Πολλές φορές γράφονται πράγματα που δεν ισχύουν. Όταν έχεις κάποιους συνεργάτες που περνάς πολλές ώρες μαζί, καμιά φορά χρεώνεσαι και γράφουν διάφορα. Μου έχουν ξαναχρεώσει σχέση. Με τον Ανδρέα Γεωργίου ήταν γνωστό ότι είχαμε σχέση. Μετά τον Ανδρέα δεν γράφτηκε κάτι άλλο γιατί δεν το επέτρεψα και ποτέ. Μετά δεν γράφτηκε κάτι άλλο γιατί δεν το επέτρεψα να γραφτεί. Αν θες να κρύψεις κάτι μπορείς να το κρύψεις» σημείωσε η τραγουδίστρια σχετικά με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου -ως παθόντα μάλλον- να διαφωνεί ότι μπορεί κανείς να κρυφτεί από τους παπαράτσι αν αποφασίσουν να τον κυνηγήσουν. Η Ελευθερία Ελευθερίου συμφώνησε αφού το σκέφτηκε λίγο και στη συνέχεια αναφέρθηκε λίγο περισσότερο στη σχέση της με τον σκηνοθέτη και ηθοποιό Ανδρέα Γεωργίου.

«Όταν είχαμε σχέση με τον Ανδρέα εγώ ήμουν στην Ελλάδα και ο Ανδρέας στην Κύπρο. Γνωριζόμαστε 16 χρόνια, εγώ ήμουν πολύ μικρή. Είχα παίξει και σε δύο σίριαλ του Ανδρέα, το ένα ήταν κυπριακό, έπαιζε στην Κύπρο. Μετά συνεργαστήκαμε το 2016, όταν έπαιξα στο σίριαλ “Δίδυμα φεγγάρια” του ΑΝΤ1», είπε χαρακτηριστικά η Ελευθερία Ελευθερίου.