CELEBRITIES

Ο Ορέστης Τσανγκ “διορθώνει” ορθογραφικό λάθος της Ελεονώρας Μελέτη και το αποτέλεσμα είναι ξεκαρδιστικό

Instagram/Orestistsangk

Οι καλές προθέσεις είναι ένα θέμα. Η καλή ορθογραφία ένα άλλο. Η Ελεονώρα Μελέτη θέλησε να ευχηθεί καλό Πάσχα στους διαδικτυακούς της φίλους και ο Ορέστης Τσανγκ έσπευσε να "διορθώσει" τα ορθογραφικά της λάθη κάνοντας με τη σειρά τα δικά του. Και φυσικά η παρουσιάστρια δεν το άφησε ασχολίαστο.

Με ένα βίντεο θέλησε η Ελεονώρα Μελέτη να ευχηθεί στους followers της καλό Πάσχα. «Καλό Πάσχα σε όλους. Με τις θερμότερες ευχές για όλα όσα επιθυμεί ο καθένας! Με πολλή αγάπη» σχολίασε η παρουσιάστρια και ως εδώ καλά.

 

Μεχρι που το post της είδε ο Ορέστης Τσανγκ, ο γνωστός σε όλους παίκτης του πρώτου Survivor, ο οποίος θέλησε να διορθώσει το κατ’ εκείνον ορθογραφικό της λάθος. «Καλό Πάσχα Ελεονόρα. Με “πολύ αγάπη”» έγραψε, κάνοντας το πρώτο του ορθογραφικό λάθος από το όνομα κιόλας της παρουσιάστριας. Φυσικά εκείνη απάντησε ως εξής:

Instagram/Nonoram

 

Κι ενώ οι υπόλοιποι χρήστες του Instagram σχολίαζαν και προσπαθούσαν να του εξηγήσουν πού χρησιμοποιείται το «πολύ» και πού το «πολλή», ο Ορέστης παραδέχτηκε το δικό του λάθος με ένα like. Και τα λάθη για τους ανθρώπους είναι Ορέστη μου.

 

Κεντρική φωτογραφία: Instagram/Orestistsangk