CELEBRITIES

Η Ελεονώρα Μελέτη, ο γάμος και οι δηλώσεις για την πεθερά της

Στην επίσημη πρεμιέρα της θεατρικής παράστασης ''Όταν σβήνουν τα φώτα'' βρέθηκε η Ελεονώρα Μελέτη. Μίλησε στις κάμερες για την εγκυμοσύνη της κι έχουμε πια δηλώσεις κι όχι μόνο φωτογραφίες. ''Δεν το ξέρουμε το φύλο και δε νομίζω να το μάθουμε κιόλας.''

Οι δημοσιογράφοι τη ρώτησαν για τα κιλά της εγκυμοσύνης και τότε η Ελεονώρα έκανε την έκπληξη και μίλησε για την πεθερά της.

”Με το φαγητό έχω μια περίεργη σχέση, πέρασα λίγο δύσκολα το πρώτο τρίμηνο, αλλά με ταΐζει αρκετά η πεθερά μου τώρα που έχω όρεξη. Η πεθερά μου μαγειρεύει καταπληκτικά. Την ταλαιπώρησα πολύ ένα τρίμηνο, αλλά ταλαιπωρήθηκα κι εγώ. Προσέχω πολύ τη διατροφή μου γιατί εγώ δεν μπορώ να πάρω και πολύ βάρος λόγω της μέσης μου, δεν κάνει.

Με προσέχει πολύ ο Θοδωρής, είναι ένα από τα χαρακτηριστικά που τον κάνουν ξεχωριστό, το ότι είναι πολύ περιποιητικός. Εμένα μου αρέσει πολύ αυτό. Ζηλεύουμε με μέτρο ο ένας τον άλλον”.

Όσο για το γάμο τους ετοιμάζουν έναν πολιτικό στην πιο σύντομη ημερομηνία και μετά τον ερχομό του μωρού θα κάνουν και θρησκευτικό.

 

Κεντρική Φωτογραφία: NDP Photo Agency