CELEBRITIES

Ελεονώρα Μελέτη: Το διαφορετικό σχόλιο για την εθνική τραγωδία

Instagram/Nonoram

Στους πολλούς που μπροστά στην εθνική τραγωδία που δημιούργησαν οι φονικές πυρκαγιές που έπληξαν την Δευτέρα 23 Ιουλίου την Αττική, σιώπησαν και έπραξαν, θέλησε να επιβραβεύσει με ένα σχόλιο που ανάρτησε σε Insta Story της η Ελεονώρα Μελέτη.

Η παρουσιάστρια δεν είχε τοποθετηθεί δημόσια στο θέμα, έχοντας επίσης προτιμήσει ως τώρα τη στάση της σιωπής μπροστά στις τραγικές εξελίξεις, τα 88 θύματα της τραγωδίας και τους χιλιάδες που έχασαν τα σπίτια τους μετά τις πυρκαγιές.

«Ένα μπράβο και σε όλους εκείνους που προβληματίστηκαν, στενοχωρήθηκαν, βοήθησαν, κινητοποιήθηκαν και δεν μας το πόσταραν» έγραψε η Ελεονώρα Μελέτη θέλοντας να ευχαριστήσει τους δεκάδες αφανείς εθελοντές και όχι μόνο που βρέθηκαν από την πρώτη στιγμή στο πλευρό των πυρόπληκτων. Και ήταν, ευτυχώς, πολλοί.

Instagram/Nonoram

Σε μία διαφορετική ανάγνωση βέβαια, το σχόλιο της Ελεονώρας Μελέτη θα μπορούσε να χαρακτηριστεί και «καυστικό» ως προς όλους όσους με αναρτήσεις τους στα social media ενημέρωσαν για τον τρόπο που βοήθησαν κι εκείνοι να αντιμετωπιστούν τα προβλήματα των πληγέντων θέλοντας να παρακινήσουν και τους υπόλοιπους χρήστες των social media να βοηθήσουν. Κι αυτό είναι εξίσου σημαντικό.

Μπες κι εσύ στην παρέα μας στο Facebook. Σε περιμένουμε!

Κεντρική φωτογραφία: Instagram/Nonoram