CELEBRITIES

Ελεονώρα Μελέτη: Η κυτταρίτιδα, οι ραγάδες και το “καρφί” στον ΣΚΑΪ

Instagram/Nonoram

Την νέα λειτουργία «Ρώτα με ό,τι θες» στα Insta Stories του Instagram εκμεταλλεύτηκε η Ελεονώρα Μελέτη για να έρθει σε άμεση επικοινωνία με τους διαδικτυακούς της φίλους. Οι ερωτήσεις που δέχθηκε πολλές και οι απαντήσεις που έδωσε, όπως συνηθίζει, άμεσες και ειλικρινείς.

Ανάμεσα στις ερωτήσεις που δέχθηκε αρκετές αφορούσαν το σώμα της, τα κιλά της εγκυμοσύνης και τις αλλαγές στην εικόνα της που προέκυψαν από την εγκυμοσύνη. Η νέα μανούλα της μικρής Αλεξάνδρας απάντησε ότι δεν έκανε ραγάδες με την εγκυμοσύνη -διευκρινίζοντας ωστόσο ότι είχε από πριν-, σημείωσε ότι έχει «full» κυτταρίτιδα ενώ σημείωσε για τα παραπανίσια κιλά της: «Ναι, αγχώνομαι αλλά είμαι ψύχραιμη. Γέννησα και θηλάζω άρα θέλει υπομονή…». Εμείς Ελεονώρα σε βρίσκουμε μια κούκλα ούτως ή άλλως.

Instagram/nonoram

Instagram/nonoram

Instagram/nonoram

 

Η ίδια αναφέρθηκε και στην πιο δύσκολη στιγμή της εγκυμοσύνης της πετώντας ένα «καρφί» για το τέλος της συνεργασίας της με τον ΣΚΑΪ στο τέλος της περασμένου καλοκαιριού. «Όταν με άδειασε ο ΣΚΑΪ» ήταν η απάντησή της στην σχετική ερώτηση.

Instagram/nonoram

 

Μεταξύ άλλων η Ελεονώρα Μελέτη αφού είπε ένα δημόσιο ευχαριστώ στον σύζυγό της Θοδωρή Μαροσούλη για την στήριξη στην εγκυμοσύνη αλλά και μετά, αποκάλυψε και την διαφορά ηλικίας του σημειώνοντας ότι τον περνάει 5 χρόνια. Η ίδια απαντώντας σε ερωτήσεις για τις σχέσεις τόνισε ότι το άλλο μας μισό υπάρχει και περιμένει τη συνάντησή μας. Κι εκείνη φαίνεται πως το βρήκε και μπράβο της, ενώ δεν δίστασε να παραδεχτεί πως ακόμα τον διεκδικεί από «τσ@@@α που τον ενοχλούν στα social».

Instagram/Nonoram

Instagram/nonoram

 

Μπες κι εσύ στην παρέα μας στο Facebook. Σε περιμένουμε!

Κεντρική φωτογραφία: Instagram/Nonoram