CELEBRITIES

Ελεονώρα Μελέτη: Η αποστομωτική απάντηση για την καισαρική σε follower της

Instagram/Nonoram

Από όταν έγινε μητέρα η Ελεονώρα Μελέτη συχνά καλείται να απαντήσει στα social media σε σχόλια διαδικτυακών της «φίλων» σχετικά με το πώς μεγαλώνει το παιδί της και τι φωτογραφίες επιλέγει να ανεβάσει. Έτσι αφού απάντησε με τη φράση «Κουμάντο στο παιδί σου» όταν τη ρώτησαν πώς αφήνει την γάτα της να πλησιάζει  το μωρό της, επεξηγώντας στην συνέχεια τους μύθους περί της συμβίωσης μωρών και ζώων και χρειάστηκε να δώσει διευκρινίσεις επειδή επέλεξε μία φωτογραφία όπου διακρίνεται και ένα παιδικό χέρι για να μιλήσει για μανό αυτή τη φορά απάντησε στο σχόλιο follower για τον τρόπο που γέννησε.

«Σιγά μην έκανε και σπρωξίματα. Την άνοιξαν, της το πήραν, τέλος» έγραψε μία «φίλη» της με την γνωστή για την έκφραση των απόψεών της παρουσιάστρια να απαντά μεταξύ άλλων: «Δεν θα σταθώ στο πόσο απαξιωτικά μίλησες για το γεγονός ότι έκανα καισαρική. Δεν γνωρίζεις ότι είχα πάρει όλες μου τις ημέρες και το παιδί δεν κατέβαινε για να ανακαλύψουμε ότι είχε παραπάνω από μία περιτυλίξεις ομφάλιου στον λαιμό, ούτε είσαι σε θέση να γνωρίζεις την κλινική μου εικόνα εξαιτίας προηγούμενου χειρουργείου στη μήτρα πριν χρόνια, αυτά τα προσπερνάω και τα αποδίδω στον ενδεχόμενο χαμηλό δείκτη νοημοσύνης σου, στο νεαρό της ηλικίας σου αλλά και στην αγωγή σου». Στη συνέχεια το σχόλιο φαίνεται πώς διαγράφηκε ωστόσο η Ελεονώρα ανέβασε μία υπέροχη φωτογραφία με την κόρη της.

 

Τα σχόλια από δεκάδες μαμάδες που της εξέφρασαν την υποστήριξή της στη φωτογραφία κατέδειξαν το αυτονόητο: Μια γυναίκα που γεννά με καισαρική δεν είναι λιγότερο μητέρα. Απλό, σαφές, κατανοητό.

Κεντρική φωτογραφία: Instagram/Nonoram