Η Ελένη Φουρέιρα μιλά πρώτη φορά για την αισθητική επέμβαση που έκανε

Και δίνει την προσωπική της συμβουλή σε όσες γυναίκες σκέφτονται να το επιχειρήσουν.

Η Ελένη Φουρέιρα είναι από εκείνες τις γυναίκες της ελληνικής showbiz που τραβούν τα βλέμματα πολύ και για την εκρηκτική τους εμφάνιση, αν μη τι άλλο. Είναι λογικό, λοιπόν, σε συνεντεύξεις που δίνουν κατά καιρούς να ερωτώνται για τη σχέση τους με το σώμα τους και αν θα έκαναν ποτέ αισθητικές επεμβάσεις.

Σε τέτοιου τύπου ερωτήσεις, η Ελένη Φουρέιρα είχε απαντήσει στο παρελθόν ότι δεν είναι αρνητική στο να κάνει μια γυναίκα αισθητικές επεμβάσεις, αρκεί το αποτέλεσμα να μην αλλοιώνει τα χαρακτηριστικά της και να την κολακεύει.

Έτσι, μετά και από τη δημοσίευση που είχε προηγηθεί σε αντρικό site και ανέφερε ότι η τραγουδίστρια έχει προχωρήσει σε αυξητική στήθους, η Ελένη, μιλώντας στο περιοδικό People, το παραδέχτηκε, σημεώνοντας τα εξής: "Είμαι υπέρ των αισθητικών επεμβάσεων, αρκεί να είναι διακριτικές και όχι ακραίες, ώστε να μην αλλάζουν την εικόνα σου. Η συγκεκριμένη αλλαγή που έκανα επάνω μου είναι τόσο μικρή όσο ήθελα. Το έκανα περισσότερο για να αισθάνομαι ακόμα καλύτερα με την εικόνα μου. Ήταν μια μικρή “πινελιά” πάνω στο σώμα μου, που με έκανε να νιώσω πιο όμορφα. Από εκεί και πέρα, η συμβουλή μου στα κορίτσια που σκέφτονται να προχωρήσουν σε μια τέτοιου είδους επέμβαση είναι να μην κάνουν υπερβολές, για τις οποίες στην πορεία υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να μετανιώσουν".

SHARE

ΕΓΓΡΑΦΗ

LADYLIKE NEWSLETTER

Όσα θέλει μία γυναίκα στο email της

ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ