CELEBRITIES

Ελένη Φουρέιρα: Η καταγωγή της, ο ρατσισμός και η κρίση ηλικίας

Η 29χρονη τραγουδίστρια υποδέχεται τα Χριστούγεννα με άκρως αποκαλυπτική διάθεση στο νέο τεύχος του περιοδικού Down Town, με μία συνέντευξη που θα συζητηθεί ίσως λίγο περισσότερο από τις γυμνές της πόζες. Τα θέματα που έθιξε κυρίως η Ελένη Φουρέιρα είναι τα εξής και σου τα δίνουμε με τα δικά της λόγια:

Για την καταγωγή της: Ο ρατσισμός είναι κατωτερότητα. Δεν είναι για την κοινωνία μας. Δεν φοβάμαι τίποτα. Είμαι πολύ περήφανη γι’ αυτό που είμαι, για τον τόπο που έχω γεννηθεί. Η Ελλάδα είναι η χώρα μου και με έχει στηρίξει. Έχω έρθει εδώ από 7 χρονών παιδί, εδώ έμαθα γράμματα, εδώ ζω”. (σ.σ. Η τραγουδίστρια έχει μιλήσει δημόσια για την αλβανική καταγωγή της και τους λόγους για τους οποίους το έκρυβε για αρκετό καιρό).

 

Για τον χρόνο που περνάει: “Κοιτιέμαι στον καθρέφτη μου και πολλές φορές λέω ‘ξεκινά η κατηφόρα’. Με φοβίζει ο χρόνος. Δεν θέλω να γεράσω”.

Για τον έρωτα: “Αυτή την περίοδο είμαι ερωτευμένη με τα πάντα: τη ζωή, τις δουλειές, τους άνδρες, τα πάντα”.

Για τις τραγουδίστριες που την μελετούν: “Δεν θα σου πω ονόματα, για μένα όμως είναι επιτυχία. Ναι, έχω φτιάξει ‘σχολή Φουρέιρα'”.

Για τη Rihanna: “Μου χρεώνουν και τη Rihanna τώρα; Για την Beyonce μου έλεγαν συνήθως”.

Για το φημολογούμενο ειδύλλιό της με τον ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού Αλμπέρτο Μποτιά: “Δεν υπάρχει κάτι που να χρήζει επιβεβαίωσης. Δεν θέλω να δώσω αυτή τη στιγμή καμία άλλη απάντηση”.