CELEBRITIES

Η Ελένη Χατζίδου περιμένει το πρώτο της παιδί

Ndp

Τον Αύγουστο οι κοινές τους φωτογραφίες στο Instagram πρόδωσαν τον έρωτά τους.  Από την πρώτη εβδομάδα της σχέσης του το ζευγάρι συγκατοίκησε και με τον ερχομό της άνοιξης η Ελένη Χατζίδου ανακοίνωσε στους δικούς της ανθρώπους πώς με τον σύντροφό της, Ετεοκλή Παύλου περιμένουν το πρώτο τους παιδί.

Την αποκάλυψη έκανε η Σταματίνα Τσιμτσιλή το πρωί της Τετάρτης στο Happy Day, λέγοντας χαρακτηριστικά. «Η Ελένη Χατζίδου διανύει την πρώτη της εγκυμοσύνη. Και αυτό δεν το λέμε εμείς. Το είπε η ίδια σε αγαπημένα της πρόσωπα. Το Σάββατο έγινε ένα κάλεσμα σε γνωστό καφέ στη Γλυφάδα. Προσκλήθηκαν μόνο δικοί της άνθρωποι και τους γλύκανε περισσότερο με τα νέα που είχε να τους ανακοινώσει. Τους είπε πως περιμένει το πρώτο της παιδάκι από τον Ετεοκλή Παύλου. Της ευχόμαστε να είναι πάντα ευτυχισμένη και χαρούμενη».

Το ζευγάρι πρόσφατα έκανε μία κοινή εμφάνιση στο Ναύπλιο και στον 6ο Μαραθώνιο και Ημιμαραθώνιο της πόλης, στις 6 Μαρτίου και η Ελένη Χατζίδου προτίμησε άνετα και φαρδιά ρούχα, που δεν άφηναν να φανούν τα πρώτα σημάδια της εγκυμοσύνης.

ndp

NDP Photo Agency

Η Ελένη Χατζίδου πάντως απάντησε στη Σταματίνα Τσιμτσιλή γράφοντας σε Insta Story της λίγες ώρες αργότερα. ««Το προηγούμενο Σάββατο ήμουν στην Κύπρο για live. Από τη στιγμή που κάποιος δεν ανακοινώνει ένα σημαντικό και τόσο ευαίσθητο γεγονός, όπως η εγκυμοσύνη, δεν είναι ωραίο να το κάνετε εσείς και μάλιστα λέγοντας ότι το έχει κάνει ο ίδιος επίσημα. Αφήστε τίποτα για εμάς ρε παιδιά, όταν έρθει η ώρα», έγραψε η τραγουδίστρια και όπως θα κατάλαβες δεν διέψευσε τίποτα παρά την ημερομηνία που βρέθηκε με τους δικούς της ανθρώπους, αλλά άφησε να φανεί η ενόχλησή της με την πρωτοβουλία του Happy Day να προχωρήσει στην δημοσιοποίηση της είδησης.

Όσο για τον γάμο, το ζευγάρι σκοπεύει αυτός να γίνει μέσα στο 2019, όπως είχε αποκαλύψει μέσω Instagram η τραγουδίστρια απαντώντας σε ερωτήσεις θαυμαστών της. Η Ελένη Χατζίδου γνώρισε τον παρααθλητή Ετεοκλή Παύλου με την ιδιότητα του personal trailer και ο έρωτάς τους ήταν παράφορος από την αρχή. Όσο για τα όνειρά τους, αυτά τώρα αρχίζουν να πραγματοποιούνται.

«Να κάνω μια όμορφη οικογένεια – τον άνθρωπό μου τον βρήκα. Έκλεισα ως γυναίκα. Δεν ξέρω πως ήταν η ζωή μου πριν γνωρίσω τον Ετεοκλή. Είναι ο πιο ολοκληρωμένος άνθρωπος που έχω γνωρίσει. Είναι τα πάντα του που με ελκύουν, ο τρόπος που μιλάει, που συμπεριφέρεται, το πόσο έξυπνος είναι. Έχει λύσεις για τα πάντα και νιώθω απίστευτη ασφάλεια δίπλα του. Δηλαδή, αν δε θέλεις να ζήσεις τη ζωή σου και να γεράσεις μ’ έναν τέτοιον άντρα, τι ψάχνεις; Το πώς είμαστε μαζί, το πόση δύναμη μου δίνει, δεν περιγράφεται. Με κάνει να νιώθω ότι μπορώ ν’ αλλάξω τον κόσμο», έλεγε στην πρώτη τους κοινή συνέντευξη για το περιοδικό Hello εκείνη και ο Ετεοκλής συμπλήρωνε: «Συγκινούμαι ν’ ακούω τη γυναίκα που αγαπάω να μιλάει έτσι για μένα, για εμάς. Η αλήθεια είναι ότι πριν γνωρίσω την Ελένη δεν έκανα σκέψεις για οικογένεια. Αυτό το ξύπνησε μέσα μου η Ελένη. Δε θέλω γενικά οικογένεια, θέλω οικογένεια με την Ελένη. Είναι η γυναίκα της ζωής μου. Θέλω να φροντίζω εκείνη και τα παιδιά μας. Ένα σπίτι με την Ελένη και τα παιδιά μας είναι όλα όσα θέλω από τη ζωή, τίποτα άλλο. Δε σκέφτομαι πλέον τη ζωή μου χωρίς την Ελένη. Και δεν είναι μεγάλα λόγια. Δεν υπάρχουν μεγάλα λόγια, υπάρχουν λόγια που δε συνάδουν με τις πράξεις».

ndp

NDP Photo Agency

Εδώ υπάρχει ένας έρωτας μεγάλος, κατάλαβες;

Κεντρική φωτογραφία: NDP Photo Agency