CELEBRITIES

Η Ελένη Τσαλιγοπούλου παίζει στο θέατρο και εμφανίζεται στη σκηνή φορώντας μόνο μια πετσέτα

ndp

Ένα υπαρκτό πρόσωπο, την τραγουδίστρια Ευθαλία υποδύεται η Ελένη Τσαλιγοπούλου στην παράσταση «Λωξάντρα» που βασίζεται στο μυθιστόρημα της Μαρίας Ιορδανίδου. Η παράσταση είχε την πρεμιέρα της στο θέατρο Βεάκη την Τετάρτη 7 Νοεμβρίου. Τη θεατρική μεταφορά του έργου, με την Ελένη Κοκκίδου στον ομώνυμο ρόλο της Λωξάντρας, έκανε ο Άκης Δήμου.

«Δεν υπάρχει στο κείμενο της Ιορδανίδου και είναι πολύ ευρηματικό. Η μουσική είναι συνδεδεμένη απόλυτα με τη ζωή της Λωξάντρας, αλλά και με τη Μικρά Ασία. Έχω και δύο σελίδες ρόλο. Κάνω πρόβες με αυτούς τους θαυμάσιους ηθοποιούς. Έχω πάθει την πλάκα της ζωής μου, καθώς βιώνω από κοντά πώς παίρνουν σάρκα και οστά οι ρόλοι τους. Είναι συγκλονιστική εμπειρία. Με πόση δουλειά και πόσο πάθος» είπε για το θεατρικό της ρόλο η Ελένη Τσαλιγοπούλου στον «Τηλεθεατή».

ndp

 Με τον Μιχάλη Μητρούση που επίσης παίζει στη Λωξάντρα -NDP Photo Agency

Στην παράσταση το κοινό, εκτός των άλλων της στιγμών, τη βλέπει στη σκηνή τυλιγμένη μόνο με μια λευκή πετσέτα και φυσικά ακούει την χαρακτηριστική φωνή της να ταξιδεύει σε μελωδίες της Μικράς Ασίας.

ndp

NDP Photo Agency

«Και οι δύο οι γιαγιάδες μου ήταν Λωξάντρες. Η μία από τη Σμύρνη, η άλλη από την Κωνσταντινούπολη. Με τον ίδιο τρόπο έλεγαν “μπρε, εμένα θα με πεις!”. Μαγείρευαν ολημερίς και ολονυχτίς. Το πήρα ευτυχώς κι εγώ. Κι έχω φίλους και την οικογένειά μου. Είμαι δεινή μαγείρισσα σαν τη “Λωξάντρα”. Και το απολαμβάνω! Αντε μετά να χάσεις κιλό!», έλεγε η τραγουδίστρια στην ίδια συνέντευξη. Εμείς την βρίσκουμε υπέροχη ακριβώς όπως είναι, σαν ένα άσπρο περιστέρι όπως τραγουδούσε η ίδια, τυλιγμένο στη λευκή πετσέτα του.

Κεντρική φωτογραφία: NDP Photo Agency