CELEBRITIES

Ελένη Ράντου: Ευχές για το 2023 με σπάνια selfie στο πλευρό του Βασίλη Παπακωνσταντίνου

Πάνος Γιαννακόπουλος/ 24Media

Οι καθιερωμένες φωτογραφίες των celebrities με ευχές στους ακόλουθούς τους δίνουν και παίρνουν τις μέρες των γιορτών. Η νέα χρονιά «φορτώνεται» με ελπίδα και ανάγκη για ένα καλύτερο αύριο, μετά από προτροπή εκατομμυρίων στομάτων και χειρόγραφων αφιερώσεων, διάσημων και μη.

Ανάμεσα σε όλους όσοι μάς ευχήθηκαν για ένα καλύτερο 2023, ήταν και η Ελένη Ράντου. Η δημοφιλής ηθοποιός ποζάρει στο πλευρό του συζύγου της, Βασίλη Παπακωνσταντίνου και μοιράζεται μια σπάνια, οικογενειακή τους στιγμή για να μας ευχηθεί μια καλή χρονιά: «Καληηηη , καλυτερη χρονια!!!Με υγεια, τρυφεροτητα κι ευγενεια!!!!», γράφει η Ελένη Ράντου, ενώ ακουμπά στοργικά στον ώμο του Βασίλη Παπακωνσταντίνου.

Ο κόσμος σπεύδει να ανταποδώσει τις ευχές στο αγαπητό αυτό ζευγάρι που φαίνεται να αψηφά εμπόδια και σκοπέλους και αντέχει στον χρόνο. Η Ελένη Ράντου είχε μοιραστεί με το LadyLike και τη Μαριλέλλα Αντωνοπούλου, ορισμένα από τα «μυστικά» που εξαφανίζουν την ημερομηνία λήξης της κοινής της ζωής με τον Βασίλη Παπακωνσταντίνου:

«Ο ένας χαίρεται για την επιτυχία του άλλου κι αν ζηλεύει κάτι, είναι η πληρότητα που νιώθει μέσα από τη δουλειά του μία δεδομένη στιγμή. Καμιά φορά, αν ο ένας κάνει κάτι που αρέσει πολύ στον άλλο, θα ειπωθεί ένα “αχ πολύ το ζηλεύω αυτό που κάνεις τώρα”. Μέχρι εκεί φτάνει ο ανταγωνισμός μας.

Πού σας παραδέχεστε σαν ζευγάρι;
Στην υπομονή, την κατανόηση, τον χρόνο που έχει κυλήσει και είναι τεράστιος. Ο Βασίλης έχει πιο πολλή υπομονή, εγώ περισσότερη κατανόηση.

Είναι ζήτημα ανατροφής να αποδέχεται πλήρως ένας άνδρας παλιότερης γενιάς την επιτυχία της γυναίκας του;
Είναι θέμα σπουδαίας αγάπης πάνω απ’ όλα αυτή η αποδοχή: Να αγαπάς αυτό που κάνει ευτυχισμένο τον άλλον ακόμα κι αν εσύ δεν είσαι κομμάτι αυτού. Να σέβεσαι την ταυτότητά του. Σίγουρα δεν είναι εύκολη υπόθεση. Ο Βασίλης δεν ομολόγησε ποτέ αυτή τη δυσκολία, αλλά φαντάζομαι ότι στριμώχτηκε τις ώρες που στέρησα από την οικογενειακή φροντίδα για να κάνω το όνειρό μου».