CELEBRITIES

Ελένη Ράντου: Η σπάνια φωτογραφία με την αδελφή της και η εκπληκτική τους ομοιότητα

NDP Photo Agency

Η Ελένη Ράντου επέστρεψε στο θεατρικό σανίδι για μία ακόμα χρονιά. Η παράσταση, «Τζάσμιν», έκανε πρεμιέρα στις 11 Οκτωβρίου στο θέατρο Διάνα για δεύτερη χρονιά, μετά από μία επιτυχημένη σεζόν.

Ελένη Ράντου: Η απάντηση στις φήμες χωρισμού και η απιστία

Στις πρώτες θέσεις και οι αγαπημένοι της άνθρωποι που βρέθηκαν στο πλευρό της γιατί κάθε πρεμιέρα χρειάζεται και μία παραπάνω δόση υποστήριξης.

Ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου ήταν εκεί. Εκεί ήταν όμως και η η Ιωάννα Ράντου. Η αδερφής της Ελένης ήταν παρούσα και είναι, μάλλον, η πρώτη φορά που την βλέπουμε. Τι μου λες; Ομοιότητες; Πολλές ομοιότητες, αν σκεφτείς πως τα χρώματά τους είναι διαφορετικά.

NDP Photo Agency

NDP Photo Agency

Σε μία παλαιότερη συνέντευξή της στην Ελένη Μενεγάκη είχε μιλήσει για τα δύσκολα παιδικά της χρόνια. «Τα δεύτερα παιδιά είναι πάντα πιο καταπιεσμένα. Εγώ ήρθα σε μια εποχή που ήταν οικονομικά ζορισμένη η οικογένεια. Να φανταστείς πως το πρώτο πήγαινε ιδιωτικό, το δεύτερο δημόσιο. Έχω την εικόνα σαν να είμαι απ’ έξω.  Δεν υπήρχαν λεφτά για port bebe τότε κι εγώ ήμουν σε μια βαλίτσα. Είχα port bebe μια βαλίτσα. Κι έχω την εικόνα να είμαι μέσα και να κλείνουν και λίγο τη βαλίτσα. Όχι τελείως να σκάσω αλλά για να μην ενοχλώ».

 

Κεντρική Φωτογραφία: NDP Photo Agency