CELEBRITIES

To Σαββατοκύριακο της Ελένης Μενεγάκη είχε αγκαλιές με τον Μάκη και βουτιές στην πισίνα με την κόρη της

Instagram/Elenimenegaki

Λίγες ημέρες αφού μας «έκοψε την ανάσα» δημοσιεύοντας την πρώτη της φωτογραφία με μπικίνι (και χωρίς φίλτρα) για φέτος το καλοκαίρι, η Ελένη Μενεγάκη θέλησε να μοιραστεί ακόμα περισσότερα στιγμιότυπα από τις πρώτες της καλοκαιρινές εξορμήσεις στην αγαπημένη της Άνδρο. Η παρουσιάστρια του Alpha ταξίδεψε στο νησί όπου δραστηριοποιείται επιχειρηματικά ο σύζυγός της και μοιράστηκε μια σειρά από φωτογραφίες - σύμβολα της οικογενειακής της ευτυχίας.

Διάβασε επίσης: Η Ελένη Μενεγάκη με μαγιό και χωρίς ρετούς κηρύσσει την έναρξη του καλοκαιριού από την Άνδρο

Στην πρώτη από αυτές που βλέπεις παραπάνω βρίσκεται μέσα στο πλοίο ενημερώνοντάς μας για την έναρξη του ταξιδιού, ενώ στη δεύτερη κλείνει μέσα στην αγκαλιά της τον σύζυγό της Μάκη Παντζόπουλο, με τον οποίο απέκτησε και την τελευταία κόρη της Μαρίνα. Χαμόγελο πλατύ και από τους δύο, αγάπη στα μάτια τους και μια λεζάντα που πρόδιδε ότι το κέφι τους είχε ενισχυθεί από το γλέντι που είχε ετοιμάσει η γειτόνισά τους, Δέσποινα για να τους υποδεχτεί.

 

«Στην φάρμα της γειτόνισσας μας! Σ’ ευχαριστούμε για το γλέντι Δέσποινα!» έγραψε η Ελένη Μενεγάκη και έπειτα ανάρτησε τη «συνάντηση» που είχε με ένα από τα άλογα της φάρμας. Πάνω στο άλογο, κάτι μεταξύ άμαζόνας και ξωτικού του καλοκαιριού, κρατώντας στα χέρια της λουλούδια, ευχήθηκε στους διαδικτυακούς της φίλους «Καλό μήνα».

 

Η επόμενη άκρως καλοκαιρινή φωτογραφία δεν είχε πρωταγωνίστρια την ίδια αλλά την κόρη της Βαλέρια Λάτσιου σε μία θεαματική βουτιά στην πισίνα του συγκροτήματος που διατηρεί ο Μάκης Παντζόπουλος στα Άχλα. Και να σου πω κάτι; Μπορεί να έχει γυρισμένη την πλάτη της, αλλά η κορμοστασιά μαρτυρά ότι το γονίδιο της Ελένης Μενεγάκη έχει περάσει στην μικρότερη κόρη που απέκτησε από το γάμο της με τον Γιάννη Λάτσιο.

 

Κεντρική φωτογραφία: Instagram/Elenimenegaki