CELEBRITIES

Οι 5 υποψήφιες για μία θέση στο πάνελ της Ελένης Μενεγάκη

Κάθε χρόνο η Ελένη Μενεγάκη θέλει να κάνει τονωτικές ενέσεις στην εκπομπή της με διαφορετικά πρόσωπα στο πάνελ της. Τα δεδομένα είναι τα εξής: ο Παναγιώτης Χατζηδάκης και η Νάνσυ Παραδεισανού έχουν αποχωρίσει και ο Δημήτρης Αλεξάνδρου έχει ήδη κλείσει για την ομάδα. Μένει λοιπόν μία ακόμα γυναίκα.

Διάβασε ακόμα: Η μικρή κόρη της Ελένης Μενεγάκη, Μαρίνα, είναι η μικρογραφία της σε μία φωτογραφία γεμάτη τρυφερότητα

Τα δοκιμαστικά πολλά όπως και τα κορίτσια που πέρασαν. Το ρεπορτάζ της εκπομπής «Φωλιά των Κου Κου» κατέληξε στα πέντε επικρατέστερα πρόσωπα.

 

«Πέντε πρόσωπα πέρασαν από δοκιμαστικό. Η μεγάλη έκπληξη είναι η Ειρήνη Παπαδοπούλου. Μεγάλη έκπληξη γιατί δεν έχει κάνει ποτέ τηλεόραση. Στο νούμερο δύο είναι η Μαντώ Γαστεράτου που είχε μια συνεργασία με το Open, η οποία έληξε ήδη από τον Ιούνιο. Στο νούμερο τρία είναι η Βίκυ Κάβουρα, η οποία έχει δοκιμαστεί στην παρουσίαση στο Its show time με τον Νίκο Κοκλώνη αλλά φέτος στο πρώτο μισό της σεζόν δε θα προβληθεί. Το επόμενο πρόσωπο που μου κάνει εντύπωση είναι η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου. Και στο νούμερο πέντε είναι η Βαλέρια Χοψονίδου, αδερφή της Ολυμπίας Χοψονίδου» ανέφερε ο Γιάννης Πουλόπουλος.

Ειρήνη Παπαδοπούλου

 

Μαντώ Γαστεράτου

 

Βίκυ Κάβουρα

 

Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου

 

Βαλέρια Χοψονίδου

 

 

Κεντρική Φωτογραφία: instagram.com/elenimenegaki/