CELEBRITIES

Ο έρωτας της Ελένης Μενεγάκη και του Μάκη Παντζόπουλου περνά σίγουρα από το στομάχι

NDP Photo Agency

Το πιο παράξενο (ή πρωτότυπο αναλόγως της διάθεσης του καθενός) ραντεβού στην ιστορία των ραντεβού βγήκαν τις προάλλες η Ελένη Μενεγάκη και ο σύζυγός της Μάκης Παντζόπουλος. Το ζευγάρι που στις 18 Φεβρουαρίου συμπληρώνει 4 χρόνια γάμου βρέθηκε πριν από λίγες ημέρες στην έκθεση τροφίμων και ποτών ΕΞΠΟΤΡΟΦ, σε μία ξεχωριστή έξοδο για δύο.

Τα βλέμματα που αντάλλαζαν, το τρυφερό κράτημα των χεριών καθώς περπατούσαν, τα γέλια τους μπροστά στους πάγκους των παραγωγών, όλα αυτά μαζί μας πείθουν πώς στη συγκεκριμένη σχέση ο έρωτας περνά σίγουρα από το στομάχι.

NDP Photo Agency

 NDP Photo Agency

NDP Photo Agency

NDP Photo Agency

NDP Photo Agency

NDP Photo Agency

NDP Photo Agency

NDP Photo Agency

NDP Photo Agency

NDP Photo Agency

Άλλωστε όπως συχνά επιβεβαιώνει και μέσω της εκπομπής της στον Alpha η Ελένη Μενεγάκη λατρεύει να μαγειρεύει, και να περνά χρόνο στην κουζίνα με τον σύντροφό της. «Ό,τι και να κάνουμε πίνουμε το κρασάκι μας, είναι ιεροτελεστία, θα περάσουμε καλά, θα μιλήσουμε» είχε περιγράψει χαρακτηριστικά στην εκπομπή της. Και στις φωτογραφίες που θα δεις παρακάτω γίνεται φανερό πώς οι γαστρονομικές απολαύσεις την ενώνουν με τον Μάκη Παντζόπουλο.

Την αγάπη της στον σύζυγό της με τον οποίο απέκτησε το τέταρτο παιδί της, την μικρή Μαρίνα, εξέφρασε πρόσφατα δημόσια μέσω Instagram η παρουσιάστρια. «H ζωη μαζι σου είναι ένα όμορφο ταξίδι με χαμόγελα και αγάπη» έγραψε η Ελένη Μενεγάκη με αφορμή τα γενέθλια του Μάκη Παντζόπουλου. Και μάλλον δεν έχει άδικο αφού για να βρεις ένα μη χαμογελαστό καρέ των δύο τους στις κοινές τους εμφανίσεις, χρειάζεται πραγματική προσπάθεια.

Κεντρική φωτογραφία: NDP Photo Agency

 

Επ πού πας; εσύ πήρες μέρος στην έρευνα του Ladylike;