CELEBRITIES

Η φωτογραφία της Μενεγάκη με τις κόρες της και το μήνυμα: “Έχουν δικαίωμα να έχουν μια φυσιολογική καθημερινότητα”

Instagram/elenimenegaki

Τα Σαββατοκύριακα είναι σίγουρα οικογενειακή υπόθεση για την Ελένη Μενεγάκη. Η παρουσιάστρια του Alpha βρέθηκε την περασμένη Κυριακή σε γνωστό λούνα παρκ μαζί με  τις δύο μεγαλύτερες κόρες της Βαλέρια και Λάουρα Λάτσιου. Η ίδια πόζαρε μαζί τους στο λούνα παρκ και με τη βοήθεια δύο περαστικών έβγαλε αρκετές  τρυφερές φωτογραφίες μαζί τους.

«Και το κέφι συνεχίζεται» σχολίασε η παρουσιάστρια δημοσιεύοντας ένα από τα στιγμιότυπα, όπου οι κόρες της έχουν γυρισμένη την πλάτη τους στον φακό. Η ίδια απαντώντας σε σχόλια των followers της βρήκε την ευκαιρία να ευχαριστήσει δημόσια τους περαστικούς που την απαθανάτισαν με τις κόρες της οι οποίες όπως βλέπεις κοντεύουν να την ξεπεράσουν στο ύψος.

 

«Σε λένε και Άγγελο σαν τον γιο μου! Σας ευχαριστώ και τους δύο για τις ωραίες φωτογραφίες που με βγάλατε με τα κορίτσια μου! Και αυτή την φωτογραφία» έγραψε η Ελένη Μενεγάκη. Η ίδια λίγο αργότερα απάντησε και σε έναν χρήστη που την ρώτησε γιατί δεν αφήνει ποτέ τα πρόσωπα των παιδιών της να φανούν στις φωτογραφίες (η μόνη φορά που το έκανε ήταν με την μικρή της Μαρίνα Παντζοπούλου πριν από λίγους μήνες, ωστόσο διέγραψε αργότερα τη φωτογραφία).

«Γιατί πάντα μας δείχνεις τα παιδιά σου με την πίσω όψη; Φοβάσαι μήπως σου τα ματιάσουμε;» έγραφε το σχόλιο το οποίο στη συνέχεια διαγράφηκε. «Γιατί έχουν το δικαίωμα να έχουν μια φυσιολογική καθημερινότητα όπως όλα τα παιδιά του κόσμου. Όταν μεγαλώσουν αρκετά και μπορούν να αποφασίζουν μόνα τους για τον εαυτό τους ας κάνουν ό,τι νομίζουν καλύτερο για τους ίδιους», σημείωσε απαντώντας η Ελένη Μενεγάκη.

Κεντρική φωτογραφία: Instagram/elenimenegaki