CELEBRITIES

Η Ελένη Μενεγάκη αποκάλυψε τα κιλά της στο Instagram για να απαντήσει σε αρνητικό σχόλιο follower της

Instagram/Elenimenegaki

Η Ελένη Μενεγάκη τα τελευταία χρόνια έχει εξελιχθεί σε μία από τις πιο δραστήριες παρουσιάστριες στα social media. Δημοσιεύει φωτογραφίες από την καθημερινότητά της στο studio της εκπομπής «Ελένη» του Alpha και όχι μόνο, αλλά και απαντά συχνά στα σχόλια που αφήνουν οι followers στις φωτογραφίες της, ακόμα κι αν εκείνα έχουν αρνητική χροιά.

Το ίδιο έκανε και το βράδυ της Πέμπτης, απαντώντας σε σχόλιο follower της στη φωτογραφία με την οποία είχε ευχηθεί «Καλο απόγευμα» στους διαδικτυακούς της φίλους. Το σχόλιο είχε να κάνει με την εμφάνισή της και συγκεκριμένα με τα κιλά της και η απάντηση της Ελένης ήταν αυτή ακριβώς που έπρεπε.

 

«Έχεις γίνει 50 κιλά ρε Ελένη και μου το παίζεις και φαγανή μπροστά στην κάμερα! Δεν λέω πολύ καλά κρατιέσαι αλλά και πολύ δούλεμα ρε αγάπη» της έγραψε μια χρήστης του Instagram και η παρουσιάστρια απάντησε: «Είμαι 59 κιλά, τρώω καλά και είμαι ευτυχισμένη».

Instagram/Elenimenegaki

 

Instagram/Elenimenegaki

Κι από όλα αυτά μην κρατήσεις ούτε αριθμούς, ούτε τίποτα παρά μόνο αυτό το «είμαι ευτυχισμένη». Αυτό είναι που παλεύουμε όλες να πούμε όταν έρχεται η συζήτηση στο θέμα κιλά. Πόσα είσαι, πόσο τρως δεν έχει σημασία. Σημασία έχει η χαρά σου και η αγάπη σου για τον εαυτό σου. Ε αυτό, η Ελένη Μενεγάκη προφανώς το έχει βρει και μπράβο της.

Κεντρική φωτογραφία: Instagram/Elenimenegaki