CELEBRITIES

Ελένη Μενεγάκη: Το εξωτικό ταξίδι, οι καμήλες και το πέταγμα με παραπέντε

ndp

«Ένα τραγούδι απ' το Αλγέρι, τραγούδι του Καμηλιέρη» τραγουδούσε το μακρινό 1971 ο Γιώργος Νταλάρας. Και μια βόλτα στις ερήμους και τις καμήλες που στόλισαν το Instagram της Ελένης Μενεγάκη αυτές τις ημέρες θα σε κάνουν να το σιγοτραγουδήσεις σίγουρα. Η παρουσιάστρια, πιστή στην παράδοση που έχει καθιερώσει με την οικογένειά της τα τελευταία χρόνια, πέρασε τις χειμερινές διακοπές της στο εξωτερικό και μοιράστηκε όμορφα στιγμιότυπα από αυτό.

Η Ελένη Μενεγάκη, ο Μάκης Παντζόπουλος η κόρη τους Μαρίνα αλλά και οι μεγαλύτερες αδερφές της, Λάουρα και Βαλέρια Λάτσιου έφυγαν από την Αθήνα στα τέλη της χρονιάς. Προορισμός εξωτικός και μυστικός και μπόλικη οικογενειακή ευτυχία για την παρουσιάστρια που υποδέχτηκε τη νέα χρονιά στο εξωτερικό. Την ευτυχία αυτή μπορείς να δεις σε κάθε μία φωτογραφία που μοιράστηκε η Ελένη Μενεγάκη από το ταξίδι τους. Κι εδώ που τα λέμε, τι άλλα συστατικά χρειάζεται κανείς για όμορφες διακοπές, εκτός από το κατάλληλο μέρος και τα κατάλληλα πρόσωπα να το πλαισιώνουν; Ο μόνος απόντας από το οικογενειακό ταξίδι ήταν ο γιος της Ελένης Μενεγάκη, Άγγελος Λάτσιος που πέρασε αυτές τις ημέρες με τον πατέρα του, Γιάννη.

 

 

Εκτός από τις φωτογραφίες της από την έρημο αλλά και από την μεγάλη γιορτή της παραμονής του 2019 η Ελένη Μενεγάκη μοιράστηκε σε story της και την πρώτη της γνωριμία με το παραπέντε η οποία έγινε κατά την διάρκεια των εξωτικών διακοπών της.

Το video στο οποίο η Ελένη Μενεγάκη ακούγεται πρώτα να ουρλιάζει, μετά να γελάει και στο τέλος να λέει στον εκπαιδευτή της «Δεν το πιστεύω» στα αγγλικά σχολίασε και η ομάδα του Πρωινού. Ως πιθανότερο προορισμό του εξωτικού ταξιδιού της Ελένης, τα μέλη της ομάδας του Πρωινού ανέδειξαν την Τυνησία.

Κεντρική φωτογραφία: Instagram/elenimenegaki