CELEBRITIES

Ελένη Μενεγάκη: Τα αγαπημένα της μαγιό, ο τραυματισμός της και η παρέα της στις διακοπές

Instagram/Elenimenegaki

Εδώ και λίγες ημέρες η Ελένη Μενεγάκη αποχαιρέτησε το τηλεοπτικό της κοινό και ξεκίνησε τις διακοπές της. Η παρουσιάστρια όπως είχε υποσχεθεί στους τηλεθεατές της φροντίζει να διατηρεί την επικοινωνία της με το κοινό μέσα από τα social media και συγκεκριμένα το Instagram που τις τελευταίες ημέρες έχει πάρει φωτιά από τις συχνές της αναρτήσεις.

Η Ελένη Μενεγάκη έχει γυρίσει ήδη αρκετά νησιά των Κυκλάδων όπως τη Νάξο και την Ίο από όπου και φρόντισε να μοιραστεί καλοκαιρινά στιγμιότυπα με τα κατάλληλα outfit που μόνιμα περιλάμβαναν τα μπικίνι της.

 

Οι ξέγνοιαστες στιγμές της σίγουρα διακόπηκαν κάποια στιγμή από τον τραυματισμό στο γόνατό της που γίνεται φανερός στις τελευταίες φωτογραφίες της.

#eleni #eregobeachbar#ios #summer #holidays

A post shared by @ elenimenegaki on

 

Αλλά ένα γδαρμένο γόνατο δεν είναι τίποτα μπροστά στην απόλυτη ευτυχία του καλοκαιριού, αυτή που περιέγραψε η Ελένη Μενεγάκη στην τελευταία της ανάρτηση αποκαλύπτοντας την παρέα της για αυτό το διάστημα των διακοπών της που είναι γεμάτο με παιδικές φωνές.

 

«Οικογενειακές διακοπές με όλα τα παιδιά, τους φίλους τους και τα ξαδέρφια τους! Οι καλύτερες αναμνήσεις χαράς με 8 παιδιά όλων των ηλικιών!» σημείωσε χαρακτηριστικά η Ελένη Μενεγάκη ποζάροντας με το χαμόγελο της ανεμελιάς αντικριστά στον ήλιο.

Κεντρική φωτογραφία: Instagram/Elenimenegaki