CELEBRITIES

Ελένη Μενεγάκη: Η φωτογραφία του νεογέννητου Άγγελου Λάτσιου που μοιράστηκε για τα γενέθλιά του

ndp

Η Ελένη Μενεγάκη είναι μία ευτυχισμένη μητέρα τεσσάρων παιδιών. Το μεγαλύτερο από αυτά και το μοναδικό αγόρι της οικογένειάς έχει πλέον φτάσει τα 16 του χρόνια. Ο λόγος για τον Άγγελο Λάτσιο, που σήμερα έχει γενέθλια και για τη μαμά του θα αποτελεί για πάντα το μωρό της. Η Ελένη Μενεγάκη θέλησε να του ευχηθεί «χρόνια πολλά» και μέσω των social media, δημοσιεύοντας στο Instagram την πιο τρυφερή φωτογραφία του Άγγελου από την εποχή που ήταν ακόμη ένα νεογέννητο μωράκι.

 

«Ήρθες πριν από 16 ολόκληρα χρόνια. Όσο και να μεγαλώνεις για μένα είσαι πάντα αυτό το υπέροχο μωρό. Χρόνια σου πολλά Άγγελέ μου» έγραψε η παρουσιάστρια του Alpha και αν παρατηρήσεις καλά τη φωτογραφία του Άγγελου Λάτσιου θα δεις ότι τα χαρακτηριστικά του παρότι μεγάλωσαν, δεν έχουν αλλάξει και τόσο πολύ μέχρι σήμερα.

View this post on Instagram

Gn

A post shared by Aggelos Latsios (@aggelos_latsios) on

 

Όσο για τον εορτάζοντα της οικογένειας, αυτός δεν παρέλειψε να σχολιάσει τη φωτογραφία του και τα τρυφερά λόγια της Ελένης Μενεγάκη γράφοντας: «Σ’ αγαπάω μαμά». Η Ελένη Μενεγάκη έχει ακόμα τρεις μικρότερες κόρες, την Λάουρα και τη Βαλέρια Λάτσιου αλλά και την μικρή Μαρίνα Παντζοπούλου που απέκτησε με τον δεύτερο σύζυγό της, Μάκη.

Κεντρική φωτογραφία:NDP Photo Agency