CELEBRITIES

Η Ελένη Φουρέιρα χορεύει στην πισίνα το τραγούδι της “Loquita” κι εσύ κοίτα με προσοχή

Ξέρεις ότι η Ελένη Φουρέιρα αγαπά το καλοκαίρι και ξέρεις ακόμα καλύτερα ότι το καλοκαίρι αγαπά την τραγουδίστρια, αφού είναι η εποχή που της επιτρέπει να χαλαρώσει έστω και λίγο από τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις και να κυκλοφορεί τις πραγματικά εντυπωσιακές της αναλογίες φορώντας μόνο το μαγιό της. Υπάρχει μεγαλύτερη ανεμελιά; Υπάρχει, αν προσθέσεις στην εξίσωση τον παράγοντα χιούμορ που η Ελένη Φουρέιρα διαθέτει σε αφθονία. Κάπως έτσι δημιουργήθηκε το video που δημοσίευσε η τραγουδίστρια στον λογαριασμό της στο Instagram.

H Ελένη Φουρέιρα εμφανίζεται στο video να λικνίζεται φορώντας το μπικίνι της δίπλα στην πισίνα, το ύφος της ξεκάθαρα σέξι και στο backround  ακούγεται το νέο της τραγούδι “Loquita”. Κάποια στιγμή αρχίζει να πέφτει πάνω της νερό αλλά λίγο πριν αρχίσεις να σκέφτεσαι «Καλά πώς έγινε αυτό; Είναι κάποιος δόλιος στην πισίνα και πηγαίνει τα πόδια του πάνω κάτω για να την καταβρέχει;» το πλάνο ανοίγει και βλέπεις ότι απλά ένας φίλος της Ελένης ποτίζει τον κήπο και την καταβρέχει. Δίπλα στο δέντρο, ποτίζεται και η Ελένη, όπως θα έλεγε και ο λαός.

View this post on Instagram

Making of LOQUITA ! @tsapardonis_petros

A post shared by Eleni Foureira (@foureira) on

 

«Στα παρασκήνια του Loquita» σχολίασε η Ελένη Φουρέιρα δημοσιεύοντας το video της με φανερή διάθεση αυτοσαρκασμού. Και κάπως έτσι την αγαπήσαμε λίγο περισσότερο, όπως την αγαπάμε κάθε φορά που μιλά απενοχοποιημένα για τον εαυτό της, την εικόνα της, τον sexy αέρα που την περιβάλλει όχι μόνο στη σκηνή αλλά και κάτω από αυτή. Γιατί sexy την κάνει κυρίως το γεγονός ότι γελάει με τον εαυτό της.

 

Κεντρική φωτογραφία: instagram.com/foureira/