CELEBRITIES

H Ελένη Φουρέιρα σε μια συνεργασία αλά “Casa De Papel” με το Netflix. Έπειτα μάλλον θα κατακτήσει τον πλανήτη

AP Photo/Sebastian Scheiner

Μπορεί άλλοι να διαγωνίζονταν στον χθεσινό τελικό της Eurovision, μπορεί ακόμα και η Madonna να ανέβηκε στη σκηνή του Expo Tel Aviv αλλά και σήμερα για την Ελένη Φουρέιρα συζητάμε. Η τραγουδίστρια που εκπροσώπησε στον Ευρωπαϊκό Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision το 2018 την Κύπρο με το "Fuego" χθες βρέθηκε ανάμεσα στους Eurovision Legends γιατί ας το παραδεχτούμε είναι θρύλος από μόνη της. Είναι σίγουρα η μόνη περίπτωση τραγουδίστριας που γνωρίζουμε στα ελληνικά δεδομένα, η καριέρα της οποίας απογειώθηκε τόσο μετά τη Eurovision που την οδήγησε σε μία συνεργασία με τον Snoop Dogg Και τον Kaan, αλλά η Ελένη δε σταμάτησε εκεί.

Διάβασε ακόμα: Eurovision 2019: Η μεγάλη επιστροφή της Ελένης Φουρέιρα στη σκηνή. Βαθιά υπόκλιση

Όπως ανέφερε το Peoplegreece σε δημοσίευμά του η Ελένη Φουρέιρα θα κατακτήσει και τον κόσμο του Netflix, κάνοντας guest εμφάνιση στη σειρά “La Casa de Papel“.Σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα η Ελένη Φουρέιρα πριν από την εμφάνιση της στη Eurovision είχε βρεθεί στην Ισπανία για να οριστικοποιήσει τη συμφωνία της. Η επιβεβαίωση για τη συνεργασία της με το Netflix μάλιστα ήρθε μέσα από το λογαριασμό της στο Instagram πριν από λίγες ώρες.

 

«Μπορείς να μαντέψεις το κοινό μεταξύ του Casa de Papel και της Eurovision;» αναρωτήθηκε η Ελένη, ωστόσο η απάντηση ήταν διαφορετική από αυτή που περιμέναμε. Η συνεργασία της με το Netflix Ισπανίας έχει να κάνει με μια καμπάνια που αφορά την Eurovision και την πορεία της Ισπανίας στον θεσμό της Eurovision όλα αυτά τα χρόνια.  Η σύνδεση με το “La Casa de Papel” προκύπτει από το γεγονός πως το σενάριο βασίζεται σε μια παρωδία της σειράς.

Όπως αναφέρει σχετική ανακοίνωση της δισκογραφικής της εταιρείας που έλυσε το “μυστήριο” με το “La Casa De Papel”: «Το spot είναι μία ευφάνταστη παρωδία του «La Casa De Papel». Σύμφωνα με το σενάριο, η Betty Missiego, που εκπροσώπησε την Ισπανία στην Eurovision του 1979 και κατέκτησε τη δεύτερη θέση, συγκεντρώνει μία επίλεκτη ομάδα Ισπανών καλλιτεχνών που έχουν πάρει μέρος στο διαγωνισμό με στόχο να… κλέψουν το κρυστάλλινο μικρόφωνο, το τρόπαιο που παίρνει ο νικητής και να το επιστρέψουν στη χώρα τους που δεν έχει καταφέρει να κερδίσει εδώ και 40 χρόνια. Η Ελένη Φουρέιρα είναι η μοναδική μη Ισπανίδα που πρωταγωνιστεί στο βίντεο, το οποίο γυρίστηκε πριν από λίγες ημέρες στην Ισπανία. Η pop queen εμφανίζεται με την κωδική ονομασία «Λισαβόνα», το όνομα της πόλης στην οποία έγινε η περσινή Eurovision και φορώντας την ολόσωμη φόρμα με την οποία παρουσίασε το «Fuego» στο διαγωνισμό, κλέβοντας τις εντυπώσεις!». H Καμπάνια του Ισπανικού Netflix κυκλοφόρησε ήδη και μπορείς να τη δεις στο παρακάτω video.

 

Η αγάπη της Ελένης Φουρέιρα για την Ισπανία την οποία επισκέπτεται συχνά και λόγω του συντρόφου της Alberto Botia είναι γνωστή, όπως γνωστή είναι και η αγάπη των Ισπανών για εκείνη. Το Fuego βρίσκεται σταθερά στο Τop 10 του ισπανικού Shazam, το Tomame κυκλοφόρησε αμέσως μετά στα Ισπανικά ενώ η Ελένη Φουρέιρα έχει κάνει αρκετές εμφανίσεις σε show της ισπανικής τηλεόρασης. Τώρα με την είσοδό της στον κόσμο του Netflix κάτι μας λέει ότι η καριέρα της και η αναγνωρισιμότητά της θα αγγίξει μια νέα κορυφή. Και ευχόμαστε να είναι μόνο η πρώτη από τις πολλές που θα ακολουθήσουν.

Κεντρική φωτογραφία:AP Photo/Sebastian Scheiner