CELEBRITIES

H Ελένη Φουρέιρα και πάλι στην Eurovision και το ευχαριστιέται δεόντως

24MEDIA

Μπορεί η νικήτρια της περσινής διοργάνωσης της Eurovision να ήταν η Netta που έφερε φέτος το διαγωνισμό στο Τελ Αβίβ, όμως η νικήτρια της καρδιάς μας και της καρδιάς των απανταχού fan του διαγωνισμού ήταν και παραμένει η Ελένη Φουρέιρα. Η τραγουδίστρια θα εμφανιστεί στον τελικό του διαγωνισμού για να ερμηνεύσει το τραγούδι "Dancing Lasha Tumbai" της Verka Serduchka. Το βράδυ της Κυριακής εμφανίστηκε και στο πορτοκαλί χαλί της Eurovision 2019 για να κάνει τις πρώτες της δηλώσεις.

Η Ελένη Φουρέιρα δήλωσε τη στήριξή της στην Κύπρο και την Ελλάδα, ενώ αποκάλυψε πώς το αγαπημένο της τραγούδι στον φετινό διαγωνισμό είναι αυτό της Ιταλίας. «Είναι λίγο περίεργο. Πάντα μου άρεσε η Eurovision, πάντα την έβλεπα και όταν πήγα στη Eurovision δεν περίμενα ποτέ ότι θα γίνει όλο αυτό. Αλλά περπατώντας σήμερα εδώ, και ακούγοντας να τραγουδά ο κόσμος το τραγούδι μου και να μου φωνάζουν, είπα: “Κοίτα να δεις τι μπορεί να γίνει σε ένα βράδυ;”. Αλλά το χαίρομαι πολύ», είπε μεταξύ άλλων η Ελένη Φουρέιρα.

Διάβασε κι αυτό: Eurovision 2019: Η δήλωση της Ντούσκα για το σκηνικό ”προφυλακτικό” και η αποκάλυψη της Τάμτα για τα τεχνικά προβλήματα

Πριν, μετά και κατά τη διάρκεια της τελετής έναρξης της Eurovision, η Ελένη Φουρέιρα μοιράστηκε τα δικά της στιγμιότυπα από το Τελ Αβίβ, εκφράζοντας με αυτόν τον τρόπο τη χαρά της για την επιστροφή της στον μεγάλο Ευρωπαϊκό Διαγωνισμό Μουσικής που εκτόξευσε την καριέρα της χαρίζοντάς της αναγνωρισιμότητα στην Ευρώπη πέρισι.

View this post on Instagram

Just landed #telaviv

A post shared by Eleni Foureira (@foureira) on

 

View this post on Instagram

Gypsy woman!!!! #eurovision2019

A post shared by Eleni Foureira (@foureira) on

 

Τα βήματά της σταθερά μετά την Eurovision την έφεραν σε θέση να μπορεί σήμερα να υπερυφανεύεται και για την συνεργασία της με τον Snoop Dog.

Διάβασε ακόμα: Ελένη Φουρέιρα-Snoop Dogg-Kaan: Το τραγούδι μόλις κυκλοφόρησε και μετά από 4 λεπτά θα προσκυνήσεις το είδωλο

Η ίδια είχε πρόσφατα μοιραστεί κι ένα video που είχαν τραβήξει συνεργάτες της πριν τον πρώτο ημιτελικό, όπου το “Fuego” έγινε ανάρπαστο και μας ταξίδεψε για λίγο στα παρασκήνια της περσινής της εμφάνισης.

 

Ανυπομονούμε, λοιπόν, για τον τελικό και την εμφάνισή της στη σκηνή.

Κεντρική φωτογραφία:  Ladylike.gr / Φραντζέσκα Γιαϊτζόγλου – Watkinson