CELEBRITIES

Η Ελένη Φουρέιρα απολαμβάνει τη θάλασσα με τον Αλμπέρτο Μποτία κι εμείς απολαμβάνουμε τη θέα

24media

Το περιοδικό ΟΚ! σε μια βόλτα στα Νότια προάστια συνάντησε την Ελένη Φουρέιρα και τον Αλμπέρτο Μποτία να απολαμβάνουν τον ήλιο και τη θάλασσα. Οι φωτογραφίες του ζευγαριού διαψεύδουν τις φήμες που κυκλοφορούν κατά καιρούς και τους θέλουν να περνούν κρίση ή και να αποφασίζουν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους. Αυτό που δεν διαψεύδουν αλλά επιβεβαιώνουν πανηγυρικά είναι πως η τραγουδίστρια και ο ποδοσφαιριστής έχουν κορμιά βγαλμένα από το καλούπι κάποιου αρχαιοελληνικού αγάλματος.

 

Η Ελένη Φουρέιρα και ο Αλμπέρτο Μποτία έχουν βρει τον τρόπο να είναι καλά μαζί παρά την απόσταση που τους χωρίζει στην καθημερινότητά τους (εκείνος παίζει ποδόσφαιρο στην Αλ Χιλάλ κι εκείνη έχει την έδρα της στην Ελλάδα). «Είμαι πολύ ευτυχισμένη. Πάρα πολύ. Ο κάθε άνθρωπος είναι διαφορετικός και η κάθε περίπτωση είναι διαφορετική. Εγώ είμαι πολύ καλά και στην προσωπική μου ζωή και στην επαγγελματική μου ζωή. Η απόσταση είναι κάτι πολύ ψαγμένο για να το φιλοσοφήσεις» είχε δηλώσει σχετικά η Ελένη Φουρέιρα όταν για μία ακόμα φορά είχαν κυκλοφορήσει φήμες για κρίση στη σχέση της.

Διάβασε ακόμα: Ελένη Φουρέιρα: ”Χρειάστηκε να κρυφτώ, να πω ψέματα για να με δεχθεί μια κοινωνία”

Η ίδια μπορεί να μην είχε δημοσιοποιήσει τα μυστικά με τα οποία κάνει μια σχέση από απόσταση να λειτουργεί τόσο καλά αλλά είχε αποκαλύψει τα μυστικά με τα οποία κρατά την σιλουέτα της σε άψογη φόρμα. «Κάνω 3 με 4 φορές την εβδομάδα στίβο. Η γυμναστική μου είναι απαραίτητη γιατί είμαι λαίμαργη. Τρώω αρκετά ανά περιόδους. Δεν αποφεύγω κανένα φαγητό όσο λιπαρό και αν είναι αλλά φροντίζω να κρατάω το μέτρο και έτσι καταφέρνω να διατηρούμαι στα 51 κιλά», είχε πει η τραγουδίστρια που είδες παραπάνω στο βίντεο της εκπομπής «Η φωλιά των Κου Κου» με το μικροσκοπικό μπλε μπικίνι. Ελπίζω ως τώρα να έχεις ξαναβρει την ανάσα σου.

Κεντρική φωτογραφία: Γιώργος Βελλής/24Media