CELEBRITIES

Ελένη Φουρέιρα: Οι topless φωτογραφίες της από την Κρήτη που “τρέλαναν” το Instagram

Instagram/foureira

Η Ελένη Φουρέιρα το φετινό καλοκαίρι μας απέδειξε με τα στιγμιότυπα που μοιράστηκε κατά καιρούς στο Instagram ότι το «Fuego» εκτός απο τραγούδι που της εξασφάλισε μία ευρωπαϊκή πορεία που συνεχίζεται ακάθεκτη, είναι και ο τίτλος που θα μπορούσε να δωθεί στην παρουσία της στα social media.

Αυτή τη φορά η τραγουδίστρια μοιράστηκε στο Instagram δύο topless φωτογραφίες της για να αποχαιρετήσει την Κρήτη όπου έκανε τις καλοκαιρινές της διακοπές. Όπως ήταν αναμενόμενο τα σχόλια και τα like δεν σταμάτησαν από τη στιγμή της δημοσίευσης κι έπειτα με την πρώτη της φωτογραφία να συγκεντρώνει σε μια ώρα σχεδόν 54 χιλιάδες like και την δεύτερη 28 χιλιάδες.

Salt in my hair and sand in my feet #visitgreece #crete

A post shared by Eleni Foureira (@foureira) on

Bye bye Crete …. #ilovecrete #visitgreece

A post shared by Eleni Foureira (@foureira) on

 

Η Ελένη είναι sexy, το ξέρεις, το ξέρω και το ξέρει και η ίδια και μάλιστα αποδέχεται τον χαρακτηρισμό για τον εαυτό της με χαρά. Άλλωστε όπως έχει δηλώσει σε συνέντευξή της στη Real Life:  «Tο σέξι με το πρόστυχο και το επιτηδευμένο έχουν μεγάλη διαφορά. Όταν μια γυναίκα είναι σέξι είναι γιατί έχει γεννηθεί έτσι. Ο τρόπος που μιλά, που κινείται, που λειτουργεί το σώμα της είναι σέξι. Για παράδειγμα, η Δήμητρα Ματσούκα είναι μια απίστευτα σέξι γυναίκα, χωρίς να το προσπαθεί» και διευκρίνιζε: «Δεν κάνω πράγματα για να γίνω σέξι. Έχω κάνει πράγματα στη ζωή μου και την καριέρα μου όπου έχω προσπαθήσει να το απομυθοποιήσω κιόλας. Δεν επιδιώκω κάτι, το σώμα μου μιλάει από μόνο του και αν αυτό είναι sexy χαίρομαι πάρα πολύ! Εννοείται πως είναι ωραίο αυτό και δεν θα έπρεπε να υπάρχει sexyness κομπλεξισμός».

«Όταν οι γυναίκες βλέπουμε μια σέξι γυναίκα δεν μπορούμε παρά να την καμαρώσουμε» σημείωνε η ίδια και δεν μπορούμε παρά να συμφωνήσουμε μαζί της.

Κεντρική φωτογραφία: Instagram/foureira