CELEBRITIES

Ελένη Φουρέιρα: Οι πρώτες δηλώσεις της για τη δεύτερη θέση στη Eurovision

AP Photo/Armando Franca

Μπορεί να μην αναδείχθηκε νικήτρια της Eurovision αλλά η Ελένη Φουρέιρα κατακτώντας τη δεύτερη θέση έγραψε ιστορία για την Κύπρο το βράδυ του Σαββάτου στη Λισαβόνα. Επιπλέον έγραψε ιστορία και γενικότερα αφού με την πρώτη φορά που βρέθηκε στη σκηνή της Eurovision βρέθηκε μια ανάσα μόνο από το βάθρο του νικητή.

Η Ελένη Φουρέιρα δεν μπορούσε να συγκρατήσει τα δάκρυα χαράς της σχολιάζοντας την τελική κατάταξη στις τηλεοπτικές κάμερες που συγκέντρωσαν τα σχόλια των 4 χωρών που συμπλήρωναν το top 5 της φετινής γιορτής της μουσικής (Κύπρος, Αυστρία, Γερμανία, Ιταλία).

«Σας ευχαριστώ πάρα πολύ. Είμαι τόσο χαρούμενη. Είναι τρελό! Το να βγαίνεις δεύτερος στην Eurovision είναι σαν να έχεις νικήσει. Σε ευχαριστώ πολύ Ισπανία και όλους όσους με ψήφισαν. Αυτό είναι σαν όνειρο. Είναι η καλύτερη θέση που είχε ποτέ η Κύπρος. Οπότε αισθάνομαι νικήτρια. Σας ευχαριστώ πάρα πολύ. Δεν μπορώ να σας περιγράψω πόσο φοβερά αισθάνομαι!», είπε συγκινημένη.

Σχολιάζοντας τη νίκη του Ισραήλ και της Netta Barzilai η τραγουδίστρια συμπλήρωσε: «Της άξιζε ολοκληρωτικά. Της άξιζε να νικήσει. Οπότε είμαι πολύ χαρούμενη με τα αποτελέσματα».

 

Κεβτρική φωτογραφία: AP Photo/Armando Franca