CELEBRITY BEAUTY

Ελένη Φουρέιρα: 3 ιδέες με winged eyeliner για τις βραδινές εξόδους

Instagram.com/foureira/

Για τις βραδινές εξόδους του σαββατοκύριακου, το winged eyeliner είναι μονόδρομος. Υπάρχει πιο εντυπωσιακό μακιγιάζ ματιών από αυτό ώστε να μην το επιλέξεις;

Με κλειστά μάτια, λοιπόν, καταλήγουμε στο ότι ένα εντυπωσιακό, βραδινό beauty look αξίζει να έχει ένα winged eyeliner που θα τονίσει το βλέμμα. Υπάρχουν αμέτρητες εκδοχές για να το δοκιμάσεις τόσο στα σχέδια και στο χρώμα, όσο και στον βαθμό δυσκολίας.

Τα beauty looks με winged eyeliner που βλέπουμε τελευταία στις συλλογές των σχεδιαστών, σε προτρέπουν να πειραματιστείς με πιο abstract γραμμές, ακόμη κι αν τα skills σου βρίσκονται σε αρχικό στάδιο. Όσο για την έμπνευση, αυτή τη φορά, θα ανατρέξουμε σε μερικά μακιγιάζ που ξεχωρίσαμε από την Ελένη Φουρέιρα δια χειρός Παντελή Τουτουντζή. Κράτα screenshots για το αποψινό μακιγιάζ.

Ελένη Φουρέιρα: 3 ιδέες με winged eyeliner για τις βραδινές εξόδους

Με διπλό winged eyeliner

Ο make-up artist, Παντελής Τουτουντζής δημιούργησε ένα διπλό winged eyeliner στην εξωτερική γωνία του ματιού (πάνω και κάτω) και εφαρμόζοντας περιμετρικά ένα μαύρο μολύβι για ένα πιο dramatic εφέ στα μάτια. Αρκετές στρώσεις μαύρης μάσκαρα και nude κραγιόν στα χείλη για μια σωστή αρμονία.

Με χρώμα

Το winged eyeliner προσφέρει αρκετούς πειραματισμούς στο μακιγιάζ. Μπορείς να σχεδιάσεις τη γραμμή κατά μήκος του ματιού επιλέγοντας μια έντονη απόχρωση. Όπως αυτό το electric blue που θα δεις παρακάτω. Θα το συνδυάσεις με ένα glossy εφέ στα χείλη και πιο σκούρο περίγραμμα.

Η Ελένη Φουρέιρα με heavy liner

Αν είσαι pro με το συγκεκριμένο μακιγιάζ, τότε αξίζει να δοκιμάσεις ένα heavy winged liner. Η punk εκδοχή του winged που είδαμε στη Fall 2023 συλλογή του οίκου Versace. Σχηματίζεις την γραμμή και στη συνέχεια «γεμίζεις» το περίγραμμα με μαύρη σκιά.