CELEBRITIES

Η Έλενα Παπαρίζου και έχει δεχθεί και έχει κάνει bullying

Instagram/helenapaparizouofficial

Η Έλενα Παπαρίζου συχνά αποδεικνύει ότι δε φοβάται να ανοιχτεί και να μιλήσει με ειλικρίνεια σε συνεντεύξεις της.  Η τραγουδίστρια, έχει μιλήσει στο παρελθόν για θέματα που θεωρούνται «ταμπού» όπως οι πλαστικές, παραδεχόμενη ότι έχει αλλάξει το μέγεθος του στήθους της, ενώ αυτή τη φορά προχώρησε σε ασυνήθιστες αποκαλύψεις σε σχέση με το bullying. Με αφορμή την σχετική τοποθέτηση του Γιώργου Καπουτζίδη στο «Ελλάδα Έχεις Ταλέντο» η Έλενα Παπαρίζου σημείωσε ότι ναι μεν έχει δεχθεί bullying, αλλά όπως αποκάλυψε εκπλήσσοντας το έχει ασκήσει κιόλας.

«Και εγώ έχω δεχθεί, αλλά δεν σου κρύβω και ότι έχω κάνει bullying όταν ήμουν πολύ μικρή. Έχω υπάρξει και από τις δύο πλευρές. Στην Α’ και στην Δ’ Δημοτικού δέχθηκα bullying. Παιδί Ελλήνων μεταναστών στη Σουηδία με δύσκολο επίθετο κ.τ.λ. Στην Στ’ Δημοτικού έκανα παρέα με παιδιά ”μάγκες ” και μέσα σε αυτή την παρέα έκανα και εγώ bullying. Μην φανταστείς κάτι φοβερό και ποτέ μα ποτέ σωματική βία. Απλώς αντιμιλούσαμε σε κάποια παιδιά», είπε στο TV Έθνος η τραγουδίστρια και μέλος της κριτικής επιτροπής του The Voice.

Ωστόσο μετά η Έλενα Παπαρίζου ευτυχώς άλλαξε πορεία και απαρνήθηκε το παρελθόν της ως «νταής». «Στην Δ’ Γυμνασίου έγινα αντιπρόεδρος στην ομάδα του σχολείου κατά του bullying. Πήραμε πολλές πρωτοβουλίες τότε και είχε απήχηση έχω να σου πω», σημείωσε χαρακτηριστικά.

 

Κεντρική φωτογραφία: Instagram/helenapaparizouofficial