CELEBRITIES

Η Έλενα Ράπτη παντρεύτηκε με κουμπάρο, παπά και νυφικό Σήλια Κριθαριώτη

NDP Photo Agency

Η Έλενα Ράπτη παντρεύτηκε σε στενό οικογενειακό κύκλο, χωρίς να αντιληφθεί κανείς το παραμικρό. Το μυστήριο έγινε στις 18 Μαΐου σε εκκλησία της Θεσσαλονίκης με 10 καλεσμένους και έμεινε κρυφό. Κουμπάροι δύο στενοί φίλοι τοπυ ζευγαριού. Την είδηση μάθαμε μετά από ανάρτηση της ίδιας.

Διάβασε ακόμα: 7 φορές που λατρέψαμε τα beach waves των διάσημων Ελληνίδων

«Θέλω να μοιραστώ μαζί σας μια πανέμορφη στιγμή της ζωής μου. Πριν από λίγο καιρό ο σύντροφος μου κι εγώ ενωθήκαμε με το Ιερό Μυστήριο του γάμου. Παντρευτήκαμε όπως ακριβώς το είχαμε ονειρευτεί! Σε πολύ στενό οικογενειακό κύκλο προσευχηθήκαμε στο Θεό να μας χαρίσει έναν ευλογημένο γάμο και μια ζωή με αγάπη, σεβασμό και πίστη» ανέφερε στο ποστ που έκανε στο Instagram.

 

Από την πίσω πλευρά μπορούμε να διακρίνουμε το μακρύ πέπλο από κεντητή δαντέλα. Η στενή γραμμή του νυφικού, δημιουργία της Σήλιας Κριθαριώτη, τόνιζε το κορμί της

«Η αγάπη βρίσκεται στην απλότητα και στη διακριτικότητα. Η Έλενα Ράπτη κράτησε αυτή την ιδιαίτερη ημέρα μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας» έγραψε ο οίκος Celia Kritharioti στο προφίλ του στο Instagram ποστάροντας την ίδια φωτογραφία από τον γάμο.

 

Κεντρική Φωτογραφία: NDP Photo Agency