CELEBRITIES

Έλενα Ράπτη – Κίμωνας Μπάλλας: Η πρώτη δημόσια εμφάνιση μετά την ανακοίνωση του γάμου τους

NDP Photo Agency

«Δεν μου αρέσει αλλά έχω συμβιβαστεί με την ιδέα πως θα συνεχίσει να γίνεται. Βλέπω σε έντυπα προσωπικές στιγμές με οικείους μου ανθρώπους, όμως ευτυχώς την πραγματική μου προσωπική ζωή την γνωρίζω μόνο εγώ», έλεγε κάποτε σε συνέντευξή της η Έλενα Ράπτη. Κάπως έτσι, καθώς μόνο εκείνη γνώριζε, κατάφερε να τη «σκάσει» στα έντυπα και να ανακοινώσει μόνη της στον λογαριασμό της στο Instagram τον γάμο με τον σύντροφό της, Κίμωνα Μπάλλα, αρκετό καιρό αφού έγινε. Ωστόσο, αυτή τη φορά, η πρώτη κοινή εμφάνιση του ζευγαριού μετά τον γάμο του, στην 84η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης δεν πέρασε απαρατήρητη από τον Τύπο.

Διάβασε κι αυτό: Η Έλενα Ράπτη παντρεύτηκε με κουμπάρο, παπά και νυφικό Σήλια Κριθαριώτη

 

Η βουλευτής και ο πρώην σωματοφύλακας της κόσμησαν το εξώφυλλο του περιοδικού ΟΚ! με ένα στιγμιότυπο απο την κοινή τους εμφάνιση. Όπως συνήθιζαν βέβαια και καθ΄όλη τη διάρκεια της σχέσης τους, έτσι και σε αυτή την εμφάνιση ήταν ιδιαίτερα διακριτικοί. Η μέρα που θα τους δούμε σε δημόσιες εκδηλώσεις τρυφερότητας όπως κατάλαβες, όταν οι δυο τους έχουν επιλέξει να διατηρούν τόσο χαμηλό προφίλ στην προσωπική τους ζωή, θα αργήσει.

 

Η σχέση του ζευγαριού ξεκίνησε τον Ιούνιο του 2018. Κάποιους μήνες πριν ο αστυνομικός που είχε δίπλα της ζήτησε άδεια πατρότητας και ο Κίμωνας Μπάλλας ανέλαβε τη θέση του. Η αφοσίωση και η βαθιά φιλία που αναπτύχθηκε μεταξύ τους, τους οδήγησαν σε δύο μήνες να κάνουν σχέση, ενώ το επόμενο διάστημα οι μόνοι που ήξεραν για τον έρωτά τους ήταν η οικογένεια της Έλενας Ράπτη. Σχεδόν έναν χρόνο μετά επισφράγισαν τη σχέση τους με τον γάμο τους, για τον οποίο η Έλενα Ράπτη είχε γράψει στο Instagram: «Θέλω να μοιραστώ μαζί σας μια πανέμορφη στιγμή της ζωής μου. Πριν από λίγο καιρό ο σύντροφος μου κι εγώ ενωθήκαμε με το Ιερό Μυστήριο του γάμου. Παντρευτήκαμε όπως ακριβώς το είχαμε ονειρευτεί! Σε πολύ στενό οικογενειακό κύκλο προσευχηθήκαμε στο Θεό να μας χαρίσει έναν ευλογημένο γάμο και μια ζωή με αγάπη, σεβασμό και πίστη».

Το Πρωινό είχε κάνει ενδελεχές αφιέρωμα στη σχέση της Έλενας Ράπτη και του Κίμωνα Μπάλλα που σου παραθέτουμε εδώ, για να είσαι πλήρως ενημερωμένη.

Κεντρική φωτογραφία: NDP Photo Agency