CELEBRITIES

Η Έλενα Χριστοπούλου μίλησε για τη σωματική βία που είχε δεχθεί από σύντροφό της και για την Ιωάννα Μπέλλα

NDP Photo Agency

Την Έλενα Χριστοπούλου αν δεν την ήξερες ήδη για το ιδιαίτερο στιλ της, θα την έμαθες μέσα από τον ρόλο της ως μέντορας των υποψηφίων που συμμετείχαν στο Greece's Next Top Model. Η Έλενα Χριστοπούλου ήταν ανάμεσα στα πρόσωπα που ξεχώρισαν κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού και με αυτή την αφορμή βρέθηκε χθες καλεσμένη στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου, "The 2Night Show". Εκεί απάντησε για τον λόγο που απάντησε στο αξέχαστο σχόλιο της Ιωάννας Μπέλλα για το χαστούκι που κάθε γυναίκα έχει φάει. Η Έλενα Χριστοπούλου είχε κάνει ένα Insta Story σε αυστηρό ύφος για να δώσει το σχόλιο της και να τονίσει ότι «Δεν έχει κανείς το δικαίωμα να σηκώνει ποτέ χέρι πάνω σου, κανείς».

«Ναι, απάντησα. Τι να κάνω; Να μην απαντήσω; Δεν μου άρεσε πάρα πολύ αυτό. Ούτε σε σένα άρεσε. Δεν μπορούμε να έχουμε γλυκάδα όταν μιλάμε για τέτοια πράγματα. Μόνο και μόνο το πρόσωπό μας πρέπει να αλλάζει. Όταν σε έχει χτυπήσει κάποιος άνθρωπος έστω και με τριαντάφυλλο, πρέπει να αλλάζεις τη μούρη σου. Να λες “ποτέ”. Αυτό πρέπει να λες» είπε χαρακτηριστικά η Έλενα Χριστοπούλου και στη συνέχεια παραδέχτηκε ότι η σωματική βία είναι κάτι που έχει συμβεί σε συντροφική της σχέση.

 

«Ναι μου έχει συμβεί. Είπα “ποτέ”. Έφυγα με σχέδιο εξόντωσης όμως» τόνισε, και στην ερώτηση του Γρηγόρη Αρναούτογλου τι εξόντωσης αφού διευκρίνισε ότι είναι Σκορπιός με ωροσκόπο Σκορπιό (γιατί στην εκπομπή αυτή κανείς δεν μπορεί ως φαίνεται να κάνει μια τοποθέτηση χωρίς να πει κάτι απόλυτα αχρείαστο που χαλάει το κλίμα) εξήγησε: «Εξόντωσης γενικής. Προτίμησα να κάνω κάτι που ήταν πολύ χειρότερο από μήνυση γι’ αυτόν. Γιατί αυτό δεν πρέπει ποτέ να ξανατύχει σε άλλη γυναίκα. Το δημοσιοποίησα σε όποιον μιλούσε Ελληνικά. Εννοείται τι θα κάνω; Pampering σε ανθρώπους που τολμούν να σηκώσουν χέρι σε γυναίκα ή σε παιδί, γιατί δεν χτυπούν μόνο τις γυναίκες τους χτυπούν κι ένα παιδί και πάει λέγοντας. Ακούω μάλιστα κι ότι γυναίκες χτυπούν τους άνδρες τους και τρελάθηκα, δεν το πίστευα. Πρέπει να είμαστε κατά της βίας γενικά», σημείωσε η Έλενα Χριστοπούλου.

Κεντρική φωτογραφία: NDP Photo Agency