CELEBRITIES

Η Έλενα Χριστοπούλου έστειλε εξώδικο στον Alpha για τις δηλώσεις του Πάνου Καλλίτση

NDP Photo Agency

Κατηγορηματικά διέψευσε η Έλενα Χριστοπούλου όσα δήλωσε στην εκπομπή «Μετά τα μεσάνυχτα» του Alpha ο πρώην σύζυγός της, Πάνος Καλλίτσης, για το τέλος του γάμου τους. Η διάψευση ήρθε με τη μορφή εξωδίκου προς τον σταθμό, ο οποίος και δημοσιοποίησε την ύπαρξή του σε ένα διαφημιστικό διάλειμμα της εκπομπής «Μετά τα μεσάνυχτα» της Ελεονώρας Μελέτη.

Διάβασε ακόμα: Ο Πάνος Καλλίτσης μίλησε πρώτη φορά ανοιχτά για το επώδυνο διαζύγιο από την Έλενα Χριστοπούλου

Συγκεκριμένα σε διαφημιστικό διάλειμμα στην εκπομπή της Τρίτης, προβλήθηκε μια καρτέλα που ανέφερε αναλυτικά τα εξής: «Στην εκπομπή της 12/6/2019 φιλοξενήθηκε συνέντευξη του Π. Καλλίτση για τη ζωή, την καριέρα του, τη δολοφονική επίθεση σε βάρος του και το τέλος του γάμου του.

Με εξώδικη δήλωσή της προς τον σταθμό μας, η εν διαστάσει σύζυγός του, Ελένη Χριστοπούλου, διαψεύδει κατηγορηματικά τις αναφορές του κ. Καλλίτση στο πρόσωπό της για τα ζητήματα που άπτονται στον χωρισμό τους.

Ο σταθμός μας διευκρινίζει ότι οι απόψεις που διατυπώθηκαν από τον κ. Καλλίτση είναι εξ αντικειμένου αυστηρά προσωπικές, όπως εξάλλου οι αναφορές όλων των εμφανιζομένων στην εκπομπή ΜΕΤΑ ΤΑ ΜΕΣΑΝΥΧΤΑ και, ως εκ τούτου, δεν προσυπογράφονται ως προς την ακρίβεια ή την ορθότητά τους από το σταθμό».

Ο Πάνος Καλλίτσης ήταν καλεσμένος στην εκπομπή στις 12 Ιουνίου και μεταξύ άλλων είχε χαρακτηρίσει τον χωρισμό του με την Έλενα Χριστοπούλου, την πιο δύσκολη περίοδο της ζωής του, παρόλο που είχε προηγηθεί και μία δολοφονική επίθεση εναντίον του. «Η Έλενα έφυγε από ένα σπίτι και πήγε σε ένα άλλο σπίτι. Τι να κάνεις να πας να κάτσεις να το συζητήσετε όλοι μαζί; Η επόμενη σχέση της Έλενας ήταν με έναν κοινό μας φίλο. Συμβαίνουν και στις καλύτερες οικογένειες αυτά, απλά δεν περίμενα να συμβεί στη δική μου οικογένεια. Γιατί για εμένα είναι αλλιώς τα πράγματα, για εμένα οι γυναίκες των φίλων μου είναι έπιπλα, είναι καναπεδάκια, τέλος», είχε αναφέρει μεταξύ άλλων ο Πάνος Καλλίτσης.

 

Στην αγωγή που είχε καταθέσει η Έλενα Χριστοπούλου εναντίον του Πάνου Καλλίτση μετά το τέλος του γάμου τους είχε ισχυριστεί ότι ο Πάνος Καλλίτσης της κατακρατούσε προσωπικά αντικείμενα, κοσμήματα και τις οικονομίες της τις οποίες του είχε εμπιστευθεί την εποχή των capital controls, ενώ είχε αφαιρέσει από τον δικό της και τον κοινό τους λογαριασμό 60.000 ευρώ, ενώ τα προβλήματα μεταξύ τους δεν ήταν μόνο οικονομικής φύσης. «Μου έλεγε ότι είμαι παραπάνω βαριά από όσο πρέπει, περισσότερο ψηλή από όσο πρέπει ότι δεν προσέχω τον εαυτό μου, ότι δεν του άρεσαν συγκεκριμένα χαρακτηριστικά του προσώπου μου», ανέφερε στην αγωγή της η booker και μέλος της ομάδας του GNTM.

Κεντρική φωτογραφία: NDP Photo Agency