CELEBRITIES

Ίαν Στρατής – Ειρήνη Καζαριάν: Η κοινή έξοδος, η φωτογραφία χέρι χέρι και οι φήμες για σχέση

NDP Photo Agency

Όταν η Ειρήνη Καζαριάν βρέθηκε για πρώτη φορά σε νυχτερινό κέντρο που τραγουδούσε ο Ίαν Στρατής ξεκίνησαν και οι φήμες που τους ήθελαν ζευγάρι. Οι φήμες ενισχύθηκαν με ένα στιγμιότυπο που τον έδειχνε να τη φιλά στο μάγουλο. Σε αυτές τις φήμες απευθύνθηκε σε συνέντευξή της η Ειρήνη Καζαριάν και τις διέψευσε πανηγυρικά.

«Εγώ και ο Ίαν δεν είμαστε μαζί. Δεν έχουμε κάποια σχέση ερωτική. Μονάχα φιλική» είχε δηλώσει το μοντέλο που κέρδισε τον πρώτο κύκλο του Greece’s Next Top Model στο Star. Όλα καλά και όλα ωραία, μέχρι που ήρθε η επόμενη κοινή της έξοδος με τον τραγουδιστή και νικητή του φετινού κύκλου του You Face Sounds Familiar.

Διάβασε επίσης: Ειρήνη Καζαριάν: Ποια είναι η νικήτρια του Next Top Model. 6 πράγματα που δεν ήξερες

NDP Photo Agency

NDP Photo Agency

NDP Photo Agency

NDP Photo Agency

NDP Photo Agency

NDP Photo Agency

Ο τραγουδιστής και το μοντέλο διασκέδασαν στο νυχτερινό κέντρο Fantasia και ενώ τίποτα δεν ενίσχυε τις φήμες που τους θέλουν ζευγάρι, εκ πρώτης όψεως, οι paparazzi που βρέθηκαν στο μαγαζί φρόντισαν να εξαντλήσουν όλες τις πιθανότητες και να τους τραβήξουν από κάθε πιθανή γωνία λήψης. Και σε μία από αυτές, εντοπίστηκε το πολυπόθητο νέο στοιχείο. Ο Ίαν Στρατής κρατούσε τρυφερά το χέρι της Ειρήνης Καζαριάν όσο οι δυο τους διασκέδαζαν με το πρόγραμμα του νυχτερινού κέντρου. Σε επόμενο ενσταντανέ, ένα ακόμα φιλί στο μάγουλο.

NDP Photo Agency

  NDP Photo Agency

NDP Photo Agency

NDP Photo Agency

NDP Photo Agency

NDP Photo Agency

«Δεν είμαι καλός στις συνεντεύξεις, με αγχώνει όλο αυτό με τη δημοσιότητα. Επίσης, δεν θέλω να βάζω όρια στον εαυτό μου. Πόσο μάλλον να μου βάζουν οι άλλοι», έλεγε σε συνέντευξή του στο People ο Ίαν Στρατής και ίσως τώρα καταλαβαίνεις από που πηγάζει και όλη αυτή του η ανάγκη για ιδιωτικότητα και διακριτικότητα.

Στον επόμενο τόνο θα έρθουν και οι επόμενες δηλώσεις. Και αν διαψεύσουν ξανά μία σχέση μεταξύ τους, ο χρόνος είναι αυτός που θα δώσει την τελική απάντηση στο ζήτημα.

Κεντρική φωτογραφία: NDP Photo Agency